4 saker om mig!
//Jag har börjat på fotboll igen. Fast nu i Tyresö!de kommer bli skit kul, spelar min första match på lördag. Jätte bra tjejer i de laget och dom är grymma på fotboll. Nu får jag kämpa för att platsa. Har saknat fotbollen såhäääär mycket så känns grymmt kul att ha börjat igen!

Min bror kommer hem snart!för er som inte visst så bor min bror i Grekland men träffar han ibland ändå såklart. Vi har jätte bra kontakt och så, vi har ju bott med varann i 12/13 år liksom. Men han ska komma hem nu till jul, mysmys!

Äter inte godis. Jag har inte ätit godis på över än månad nu!visst är de sjukt?jag är så stolt över mig själv. Jag dricker inte läsk, inte oboy, inte jos.. Äter inte såser som brunsås, beanes och ni vet sånna där såser. Jag försöker undvika så mycket socker som möjligt!anledningen till de här är att jag vill gå ner i vikt. Inte för att jag är tjock men vill väga mindre, har redan gått ner 1kg vill gå ner 2 till. Men såklart, på julafton ska jag proppa i mig godsaker!

Jag har färgat håret mörkbrunt. Somsagt, jag färgade håret igår!blev sådär, är rädd att min hårfärg är typ svart?fast min mamma (den ända som sett de) säger att de är mörkbrunt så jag får väl lita på de då. De ser iallafall bättre ut än innan, fast innan var de kaos. 

Vad tycker ni?denise'

Skulle du vilja göra en bloggdesign åt mig? :)URL: http://dlindva.blogg.se/


Veronica :)

du passar i både mörk å ljust, men du passar bäst i ljust tycker jag :)URL: http://fougners.blogg.se/


AnnaMaja

Snyggt! <3URL: http://annamajja.blogg.se/


clara / http://clarryj.blogg.se

snyggt sötan! :)URL: http://clarryj.blogg.se/


pontus;)

snyyyggt ;)<3 haha :DURL: http://megaskumtomten.blogg.se/


pontus;)

snyyyggt ;)<3 haha :DURL: http://megaskumtomten.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?