Hiss och diss
//Hiss:

Julafton - längtar som fan tills den 24!alltså julafton då, är alltid så mysigt att bara umgås med familjen. Lyssna på julmusik, äta sig tjock på allt som finns (speciellt på pepparkakor då) och att få massa presenter och pengar är såklart de bästa!njuter bara av tanken.

Hollister - Lätt bästa affären, dom har verkligen världens snyggaste kläder där!skulle döda för deras kläder.

Paketkalender - Någon av er som har paketkalender?jag har de och jag tycker de är jätte kul!fast får ju somsagt bara småsaker. Ni vet typ dushkrämer, doftljus, hårspännen ja de är olika varje gång men ja hiss till den!

Diss:

Ingen snö i December - En stor fet diss till den alltså!när man ska försöka få lite julstämning går de helt åt skogen för de måste ju finnas snö i December. Jag vill inte ha slask eller någon sånn skit men kramsnö!jag vill kunna ha snöbolls krig och mula mina kompisar och bara kunna se på den fina vintern. Snön är ju verkligen jätte fin när den precis har lagt sig.

Falska personer - Jag vet att de är väldigt många som har med den här punkten i sin diss lista och de kan vara lite utjatande ibland. Men känns som jag stött på så många nu och de förstör verkligen ens dag. De som är korkade också är ju bara ännu jobbigare. Jag hatar verkligen personer som byter personlighet så fort man är med flera och personer som inte kan hålla tyst fast man säger i en timme innan man berättar "du får inte säga till någon". Fast tillslut lär man säg vilka kan man berätta till och vilka inte. 

Stökigt rum - Jag har ju nästan alltid stökigt rum och finns de något jobbigare?man får ju ångest så fort man går in i rummet. Fast har ju blivit bättre på att städa men fortfarande långt ifrån städat hela tiden.jonna

haha,du och dina jävla pepparkakor :DURL:


Veronica :)

Kan du länka sidan till "hollister"?Miss you!URL: http://fougners.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?