Svar på frågestunden
//

Hade du och vicktor sex?
Svar: Nej, det hade vi inte.

vem vill du förlora oskulden med säg namn?
Svar: En person som är speciell för mig och som jag verkligen älskar. Vet inte hans namn än.

hur sminkar du dig? visa gärna upp bilder och vart man kan köpa dom osv?
Svar: Kan visa detta i ett inlägg någon gång.

vem hånglade du med senast?
Svar: Av de jag kan namnet på, Marcus.

Vilken skola är bästa som du gått i?
Svar: Antingen den jag går i nu eller Ribbyberg. Vet faktiskt inte.

Bloggförebild?
Svar: Har ingen "bloggförebild" men om jag skulle säga vem jag tycker har bäst blogg av stor bloggarna så är det Kenza. Men hon är absolut inte min förebild.

Kmr du ha guldkort?

Svar: Nej det kommer jag inte.

Månadspeng? Hur mkt?
Svar: 300 i månaden och sen får jag 100 varje vecka. Alltså blir det sammanlagt 700 kr.

Favoritaffär?
Svar: Kanske Bikbok, är inte riktigt säker.

Har du photoshop ? iaf kan du vissa vilket pogram du ladda ner det på ? Var det gratis ?
Svar: Ja jag har photoshop 8. Jag har inte laddat ner det utan köpt det i butik. Tror jag köpte det på on off om jag minns rätt. Och nej det var inte gratis, kostade runt 1000:- .

Önskar dig i födelsedags pressent ?
Svar: Ingen aning, kläder och pengar antar jag. Kanske ett nytt objektiv till min kamera.

Favorit affärer ? (top5)
Svar: Somsagt, vet ju inte säkert men kanske Bikbok, Zara, Hollister, Vero moda & Ginatricot.

Lägg ut bilder på dina syskon
Svar: För det första så har jag bara ett syskon och för det andra är det min blogg och jag blandar inte in min familj osv i den. Tror absolut inte min bror vill att jag lägger ut bilder på han här egentligen men det kan hända ibland iallafall. Skulle ju kunna fråga han om det var okej men jag kan sätta pengar på att han kommer säga nej.

Ditt bästa minne?:)
Svar: Har alldelles för många minnen för att kunna välja ut ett men kanske en gång jag, pappa, Venizelos och en massa kompisar till oss åkte till en jätte fin strand långt bort och var där hela dagen. Det var så himla mysigt där och vi var med så himla mycket kompisar. Vi var väldigt små då men jag kommer ihåg det iallafall. Kommer aldrig glömma den dagen, på något sätt var den speciell.

Du har sagt att din Pojkvän heter Victor, vem är han? Vad heter han i efternamn? Kan du lägga ut en bild på honom? & hur gammal är han? Puss!
Svar: Mitt ex hette Vicktor ja. Han var en kille i min skola, ett år äldre än mig. Vicktor Kihlberg, om jag vet rätt så har ni snackat en del så du vet vem det är. Har ingen bild på han och ingen lust att lägga ut en häller. 97a. Puss.

Favoritaffär?
Svar: Svaret på din fråga finns högre upp..

Har du godis/chips förbud?
Svar: Yes! Det är mitt nyårslöfte att inte äta socker. Men jag gör undantag.

Hur ofta tränar du?
Svar: 8 gånger i veckan om man räknar med våra idrottslektioner i skolan. Går ju i idrottsklass så det kan vara riktigt hårda pass ibland, speciellt på onsdagar då vi har styrka/kondition. Förutom det tränar jag styrka hemma och kan även gå ut och springa lite då och då. Plus matcher på helger.

vilken skola går du i?
Svar: Det vill jag inte nämna här på bloggen, egentligen ingen big deal men jaja..

Hur tränar du?
Svar: När jag tränar hemma så går jag oftast först ut och springer i 10 minuter/en kvart. Sen letar jag upp lite övningar på internet och bara kör lite olika övningar. Standard övningar för mig är väl sit ups, plankan och rumpövningar. Tränar inte super duper hårt hemma än men det kommer väl hoppas jag.

Kär i någon?
Svar: Mina ögon är väl lite små kära i en väldigt söt kille, men jag känner han tyvär inte så bra och då kan man ju inte riktigt vara kär.. men vi håller på och lär känna varandra så vi får se om det blir något!

Oskuld?
Svar: Yes.

Vem gillar du?
Svar: Ingen riktigt än, men är på väg..

På G med någon?
Svar: Halft på G skulle jag säga.

Ditt favorit-klädesplagg?
Svar: Vet inte om du menar av det jag äger eller bara över huvudtaget. Men om jag kommer ihåg ska jag göra ett inlägg om det här på bloggen då jag har tid. Annars får ni påminna mig om jag glömmer det.

Använder du string?
Svar: Yes det gör jag.

Tycker du det e tidigt när man e 13 år?
Svar: Nej det är väl ungefär då de flesta börjar andvända det tror jag. Men det beror ju helt på vad man själv känner för, tycker man det är bekvämare med string så är det väl bara andvända de. Det finns ingen ålderårsgränr på string så de är väl bara andvända det när man vill. Sen visst, de är väl lite fel om en 9 åring kommer med string enligt mig.

Hur ska jag säga till min mamma?
Svar: Enklast är ju att inte säga någonting utan bara låta henne märka det. Sen får du väl se vad hon säger. Det brukar vara så att man gör det värre än det är. Hon lär inte bli sur och om hon skulle bli de är det väl bara förklara att du är tillräckligt stor för att välja själv vad du ska ha på dig.

Hur ofta pullar du?
Svar: Varannan minut.

vilken butik shoppar du bäst på och rekomenderar?:)
Svar: Skulle jag rekommendera en affär för någon shopping sugen som inte varit i Sverige förut skulle det vara Bikbok. Snygga kläder och inte alls speciellt höga priser.

Favorit bloggar?

Svar: Vet inga speciellt bra bloggar just nu... Kanske http://tinkerbella.blogg.se/ men hon uppdaterar ganska sällan.. tråkigt nog.

Brukar du fixa naglarna?
Svar: Det händer men inte prio nummer ett.

Vilka städer har du varit i i Sverige?
Svar: För många för att rabbla upp de här..

Vilka länder har du varit i?
Svar: Grekland, Turkiet, Finland, Sverige, Norge & Danmart. Väldigt några, men lovar att när jag blir äldre kommer jag resa utomlands sjuuuukt mycket.

Bh- storlek?
Svar: 70C.

Bästavän?
Svar: Linnea & Maja.

Har du husdjur?
Svar: Nej inte i Sverige men i Grekland har vi en hund.

Har du sett American horror story? och isåfall vad tycker du om den och vilken är din favoritkaraktär? :)
Svar: Nej det har jag tyvär inte..

vem/vilkla är dina bästa tjejkompisar och killkompisar? och varför?
Svar: Rania, Miquela, Linnea, Maja, Frida, Julia, Amanda och Annie är mina bästa/närmsta tjejkompisar. För att de är personer man kan lita på och vänner jag har allmänt kul med och delat 1000 minnen med. Ganska många, I know. Men alla betyder lika mycket. Sampa & Emil är mina bästa killkompisar. Det är 2 underbara killar som jag älskar så sjukt jävla mycket. Jag kan lita på de och jag har för kul med de. Kärlek till alla er.

Hur lärde du känna Ranja? Ni verkar vara jätte bra kompisar, är det sant?
Svar: Vi splar i samma handbolls lag. Ja vi är sjukt bra vänner, hon är nog den jag spenderar mest tid av mitt dygn med. Vi är så lika men ändå inte, vi har samma humor och förstår varandra så bra de bara går att göra.

Hur löser det sig med skolan när du är i Grekland? :)
Svar: Jag börjar i skola här! :)Rania

Haha vilka frågooooor.... love ypuURL:


Anonym

här kommer en till fråga hehe..

Men går du i en engelsk skola eller kan du grekiska ?URL:


amanda

bra svar! :)URL: http://ail.blogg.se/


SemonieOfSweden - Hårborstens bästavän

Hur kan du vilja förlora oskulden med en person du inte kan namnet på, man vet väl namnet på den man gillar?URL: http://semonieofsweden.blogg.se/


issa

hon har inte träffat honom än förstår du vell -.- det menas med att hon inte vill förlora oskulden än för hon känner inte honom än , asså typ ''the one''URL:


Emelie

HAHAHAHAHA fett skön du Ba Varannan minut! Och sen det där med Grekland haha :) saknar dig !URL: http://empaas.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?