Så inte coolt
// Mode


Toppar från Ginatricot topparna på bilden nedan är så sjukt fula!tycker det skriker 80 talet om hela dom. Varken formen, färgen eller mönstret på de är snyggt.

Midjeskärp aldrig gillat och gillar det inte nu häller. Tycker det är grymt fult!speciellt de här tjocka och så är det tight på övre delen om skärpet och sen blir det "puffit"/slappt på andra sidan skärpet. Känns liskom ungefär så som folk gick klädda när dom var yngre och inte hade stil. 

Hms bikinis kommer ihåg att Hm hade väldigt fina bikinis förra året och att många handlade därifrån. Vet dock inte vad som hänt nu för gillar inte alls deras bikinis i år. På bilden har jag ju ioförsej tagit 2 av de jag tycker är snyggast och de är väl rätt hyfsade men hade förväntat mig mer. Well, no big problem. Bara köpa från en annan affär liksom. ;)
Anonym

Hms bikinier är feeeett snyggaURL:


Sofia

exakt H&M bikinis är fett snygga, & det beror på vad det är för midjeskärp för om det är tight, (hela vägen) då kan det vara snyggt till en viss klädstil, jag fattar vad du menar. Men ja, tröjorna är grymt fula också. Finns ju snyggare på Gina Tricot också. Skrev bara min åsikt, du behöver inte tycka samma. :)URL:


Emma

Hej,hur mår du? :)URL: http://haannaochemma.blogg.se/


Anonym

Vissa av de tröjorna från gina är faktiskt inne, men inte för din stil om man säger så. :) inget dumt eller arg menat!URL:


ella möller

HÅLLER MED DÄR !URL:


Hanan

Herre... Alla behöver inte gå på Iren bra för att hon uttrycker vad hon gillar och inte gillar . Det är ju så man gör när man ska få en blogg att gå runt .. Låt irre skriva vad hon vill och om ni inte gillar det så skriv inte några kommentarerURL:


Anonym

ireneURL:


Sofia

Hanan, jag skrev inge dumt? jag skrev min åsikt, vad ska man kommentera annars? hon vill väl ha kommentarer, inte bara "gud vad fin blogg" man kan kommentera sina åsikter också. Ingen av oss har skrivit något dumt, bara våra åsikter. Orkar inte disskutera så tolka det hur du vill. :)URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?