Bekännelser
//


• Jag kan bokstavligen talat inte vara helt ensam i flera timmar. Jag får ångest och panik, känner mig forever alone fast jag har vänner där ute som älskar mig. Känner mig ändå ensam då. Jag behöver någon som kan andas bredvid mig hela tiden verkligen för att jag ska kunna vara lugn.

  Förut åt jag aldrig godis + saker som innehåller socker. Och det höll faktiskt i några månader! Grymt bra eller hur?men nu helt plötsligt är det så svårt att motstå allt gottigott. Ska försöka ta tag i det igen snart! Man går ju både upp i vikt + får finnar. Dessutom känner jag mig smalare när jag äter nyttigt även ifall jag väger lika mycket som alltid.

• Förut var jag lättförälskad som bara den och det slutade alltid dåligt. Nu har jag tvärtom, väldigt svårt att börja gilla någon riktigt mycket. Självklart tycker jag det finns snygga/söta/trevliga killar men får oftast inte starka känslor. MEN för Felix har jag fått enorma känslor och är kär som bara den. Jag hoppas att det håller länge mellan oss. 

• Jag hatar när bloggare ska reagera onödigt stort över en dum anonym kommentar. Alltså hallå, visst det är idiotiskt och fegt av den att kommentera anonymt och t.ex slänga ut ord som "idiot, hora, cp" och jag vet inte vad. Men var inte lika idiotiska tillbaka då och skriv samma sak, ge den bara ett lugnt svar som att du verkligen inte bryr dig om de och skriv t.ex "Hör av dig på facebook om du vill diskutera något, puss" eller liknande. Självklart förstår jag att man kan bli sur när det blir alldeles för personligt men när den bara säger att du är ful eller att din blogg suger?skit i det!

• Jag följde varenda avsnitt på Paradise hotel Danmark. Var helt fast! Tycker Paradise är så grymt mycket roligare än Bigbrother fast även BB är skit kul. Vill ju själv vara med i något tävlingsprogram när jag blir äldre och fick jag välja hade jag lätt valt Paradise Hotel. Det är bara det att man får svårare att söka jobb när man kommer ut och det är nog anledningen till varför jag INTE kommer söka till just Paradise hotel eller BB när jag blir äldre. Annars verkar det skit kul! Haha visste ni att jag höll på att komma med i Wild Kids när jag var yngre förresten?kom ända till intervju sen sprack det tyvär!SemonieOfSweden - Stockholms Stolthet!

Irre, det beror på vad du gör när du är med i dokusåpan. Sitter du bara där & gör ingenting, eller är snäll så blir det som vanligt sen. DÄREMOT om du ligger med massa & super dig skitfull blir det svårare. Men sen går åren & dom glömmer bort vad du har gjort i tv :)URL: http://nattstad.se/semonieofsweden


Réka

Fan va fin du va!! ;) <3 Länkbyte?? Det skulle va skit snällt!! :* :)URL: http://rekas.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?