Ang bilden på våra smirnoffs
// Q/A , Åsikter/tankar

Ibland är det bara så sjukt kul när ni ska överreagera! Svarar på kommentarerna ordningsvist så som de är lagda över. Nej det är inte smart att dricka alkohol på stationen och speciellt inte i stan men det här skulle jag kalla läsk så det är nog inte farligt överhuvudtaget.. Jag dricker inte, gjort det några få gånger och skulle inte säga att jag drack här häller eftersom att Pelle och jag drack varsin smirnoff och delade på 1 vilket man inte ens blir lullig av och det händer ingenting. Ja jag skrev i frågestunden att jag inte drack men visst har det hänt att jag gjort det några gånger men bara några fåtal ungefär 4. Jag är 14 år och det finns sånna som dricker så sjukt mycket mer än mig i min ålder! Töntigt och töntigt.. Visst är det de men de flesta gör de nog för att de är kul och att de vill pröva som de flesta tonåringar också gör. Inte alls ovanligt, mer vanligt att massa 14 åringar dricker varje helg och det gör jag verkligen inte! Man kan inte ens säga att jag drack, de var smirnoff.. Visst är jag tuff?om ni menar på att jag försökte leka tuff med en smirnoff så kan jag säga att ni är helt fel ute för jag vet själv att man måste dricka runt 15 st för att ens bli flummig och börja märka något överhuvudtaget och helt ärligt kallar jag det läsk så då försöker väl ni leka coola med era fantor osv som vissa av er lägger upp! Pelle skulle sälja de här drickorna till en tjej och då tog vi 3 st av de och delade på de, jag fotade och la upp i bloggen och vips så hände något kul äntligen! Tack för att ni gav mig nåt att skriva om.. :* lolz ahahahahahah

hahaha aha, så pelle langar? smart brud som skriver ut det ..URL:


Anonym

Haha lilla gumman, du har verkligen ingen koll på livet när det gäller alkohol! Vaddå som läsk? Det är alkohol?!, ingen jävla saft som du verkar tro. & 15 stycken för att bli full?! Är du go på riktigt eller?!, i så fall måste man tåla riktigt jävla mycket. Haha. Snacka om att folk som dig inte borde dricka när du inte ens har koll på vad det är du dricker & vilken mängd man klarar. Skulle du dricka 15 smirnoff så skulle en liten tjej som du ligga & spy i närmaste buske. Haha, så töntigt att låtsad veta något man inte vet. PussURL:


Emma

Det konstiga är inte att du dricker, utan att du skriver att du inte gör det fast än du gör det!

Asså läs själv vad du har skrivit: "Ja jag skrev i frågestunden att jag inte drack men visst har jag gjort det ett fåtal gånger.". Du hör ju själv hur konstigt det låter? Du skriver först att du inte dricker och sen efter skriver du att du gör de, haha!

Nej visst, du kanske inte är en sån person som dricker varje vecka, men du dricker fortfarande! Och du, Smirnoff innehåller rätt mycket alkohol, det är ju inte precis så att man köper det som folköl i en vanlig mataffär? Den finns bara på systemet, och vad köper man för något på systemet? Behöver nog inte ens svara på det.

Så skriv inte att du inte dricker när du gör det, stå för det istället för att bortförklara dig. Jag förstår att du ska leka cool när du är med Pelle, men du ser bara patetisk ut och skämmer ut dig inför alla dina bloggläsare.

Och förresten! Varsegod för att du fick något att skriva om och tack detsamma för det var jävligt kul att få skratta lite åt ditt svar på våra kommentarer. Puss :*URL:


Emilia

HAHAHA SMIRNOFF ÄR SOM XIDE OCH CIDER DET ÄR INGEN FUCKING ''läsk'' det är ren alkoholdricka som vuxna kallar alkoläsk. och man behöver verkligen inte 15 st för att bli lite flummig lilla du! du verkar inte veta någonting seriöst det du skrev var bara pinsamt, smirnoff är alkoholdricka och du kanske skulle bli flummig på 4-5 st.. -.-URL:


Anonym

:3URL:


Anonym

Hahaha, åh vad söt du är! Noll koll på alkholen. Vadå läsk? Det är 4,5. Det är alkohol, är du tard på riktigt eller? Och vadå 15 stycken för att ens bli lullig? Hahahaha, herregud! sööööt!URL:


Anonym

Röker gör du ju också vilket du skriver att u inte görURL:


Anonym

OMG JAG FÅR DAMP CHILLA NER LITE! sluta kommenteras massa skit om hon dricker eller inte! Shiiiet hon e 14 Chilla ner lite! Visst ni kan tycka det är fel men ni behöver inte kommentera det, sluta föröka styra hennes liv runt alkohol för det spelar ingen roll va ni säger för det kommer fortfarande inte hindra henne. Lägg eran energi på annat än det här!
PussURL:


Anonym

Skulle vilja se dig dricka 15 smirnoff och se hur bra du skulle må då. Du är så oallmänbildad. Om du inte vet hur mycket alkohol din kropp tål har du absolut inte åldern inne att dricka. Haha!URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?