Answear a comment
// Q/A

hej! jag brukade älska din blogg, men nu har den blivit fett dålig.. Du brukade göra massa collage, skriva om din vardag osv men nu skriver du aldrig! sen undrar du varför din statistik har gått ner.. och sluta ge oss hopp varje gång om att du ska förbättras när du inte gör det! trodde att din blogg kunde bli skitstor, vad hände?

Svar: Jo jag vet att den är dålig, jag vet att den ändrats mot de sämre. Nej jag undrar verkligen inte varför min statetstik gått ner, jag hade själv inte läst en blogg om den inte uppdaterades..?de som hänt är att jag har mycket i skolan och orkar då inte lägga ner den tid som blir över på bloggen just nu, lägger ner den på mina vänner. Dessutom har jag inte min egna kamera så den jag har nu är väldigt jobbig för jag och min vän råkade "byta" kamera hus. Eller, vi skulle testa varandras och glömde byta tillbaka. Men vi byter tillbaka på nyår och när de är nyår får jag även "nytt hopp" eftersom att jag kommer sätta upp nya "mål" för 2013 för både bloggen och annat. Då hoppas jag och ska försöka förbättra min blogg men kan inte lova något. Ni behöver inte läsa min blogg även om det är de jag vill, men jag tvingar ingen. Ska försöka fixa tid åt bloggen men det är en svårt när jag ligger efter i plugget! 

En bild från när min blogg var som bäst och började bli större..! anomym

!åååh. asså du måste värkligen färja t brunett igen ! så himla himla fint!URL:


Anonym

Alltså håller lite med kommentaren..Förstår att du kanske inte har tid osv ! Men brukade älska din blogg . Gick in dit 7 gånger per dag & nu går jag in 3 gånger per vecka typ ! Du är en otrolig bloggare och jag tycker du borde satsa för du kan blir stor !URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?