Innelistan
// Mode

• Odd molly blusar så gulliga. Känns som att jag lagt upp de på min blogg 1000 gånger men de är ju bara hur inne som helst så kunde inte låta bli och ta med de här. Enkelt och fint.
• Victoria secrets bhar finns inte snyggare bhar! I get panic. Vill ju beställa en men känns som att pengar är lite viktigare att lägga på annat än bhar just nu. Men någon gång! Ska ioförsej börja sikta in mig på en bikini där. Tröttnat på den från förra året + den börjar bli sliten  och är liten men jag var mega nöjd med den när jag fick den.
• Skor med nitar är några av de få skor som är snygga nu på vintern. De är ju bara uggs, hunters, primeboots och kängor med nitar som är snygga vinterskor! Sen finns de ju olika färger på hunters, uggs osv men ändå. Tycker de är så svårt med de. Men de är iallafall grymt snygga och kan andvändas hela året om. Nu när jag tänker efter.. är de ens vinter skor?haha! Skit snygga iallafall.
• VS body splashes godare lukt kan man inte hitta. Älskar att spraya på mina kompisars och måste bara införskaffa mig en egen. Någon som vet vart man hittar de här i Sverige och vilket pris?är de i Sverige exakt samma som i VS butiker?Hanna

du kan köpa dom i en liten perfym affär i Farsta centrum som jag inte vet vad den heter men för ca 150 kr :) ha de bra!URL:


Anonym

Du kan köpa VS parfymer i Farsta Centrum :)URL:


Anonym

partille i farsta centrumURL:


Anonym

parelle farsta centrum de har dom flesta lukternaURL:


Towie

Var köper man bäst Victoria secrets bikinis/underkläder? Och vet du om dom har små storlekar, haha? Är inte född med värsta brösten här inte..Brukar ha 65B/C men alla snygga BH:ar som inte är "nybörjaredesignade" med hello kitty och små rosa blommor, brukar alltid börja på 70A... (:URL:


Fanny

Din design är riktigt snygg!URL: http://fannyalexandra.webblogg.se


Cassandra

Farsta :)URL:


Ida

Finns i farsta centrum. Dom har nog body lotion oxå ;)URL:


Amanda

Man kan beställa från beautyplanet.se
Där har de alla möjliga dofter från vs. Kostar runt 179:- och det är gratis frakt! :)URL: http://www.amandaelinn.devote.se


A

Man kan köpa för 150 på parelle i farsta centrum ;)URL:


Johanna

Kan man inte köpa din vs bikini om du tycker den är för liten och ändå ska köpa en ny? :) Hör av dig!URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?