Några nära vänner till mig
// Åsikter/tankar

Tänkte att jag ville skriva ut till just dessa 4 tjejer idag hur mycket de faktiskt betyder för mig. Har flera som är nära vänner till mig som t.ex Moa, Miquela, Filippa, tjejer i min klass osv men idag valde jag att skriva om dessa! Vill inte att någon annan av mina kompisar tar illa upp nu och tror att den betyder mindre än någon av dessa. Jag kände bara att jag ville skriva ut lite till de här idag hur mycket de faktiskt betyder för mig!

Hanna Furusten du är en helt otroligt positiv och glad tjej som man alltid har kul med! Du är alltid på bra humör och skrattar mycket men jag har ändå din blick i huvudet då du är osäker på något. Du förstår en. Vi tänker oftast samma saker. Vi har kännt varandra i bara lite över 2 år nu men känns mycket längre. Vi har så många minnen! Landet, grönan, tältet, årsta osv. Fler ska de bli! Längtar jämnt galet mycket när vi ska träffas. Vi klickade från första dagen! Jag är så glad över att ha dig så nära mig och en kompis som förstår en jämnt. Du har en otroligt fin insida men lika fin utanpå. 

Annamaja Lindren vi har känt varandra ett bra tag nu och vi har nog båda sett varandra förändras som personer och bli starkare i oss själva. Jag ser iallafall en förändring i dig och du vet vilken jag menar! Du var lika underbar då som nu men ju mer tid de går och vår vänskap håller, desto större plats tar du i mitt hjärta. Vi fnittrar lika mycket nu som vi gjorde för 4 år sen och mer. I can tell you everything. Bokstavligen. Jag tror att du vet om de redan! Men jag tackar dig för att vara en så bra vän och alltid ställa upp för mig i vått och torrt. De betyder sjukt mycket. Min söta lilla pingla! 

Amanda Larsen oj vad mycket saker som kommer upp i mitt huvud när jag tänker tillbaka på vår tid tillsammans. Umgås hela dagarna i skolan och bokat utan att ha hört med varandra att vi skulle vara varje dag efter skolan hela året i 6an var de va?så jag minns de. Helt sjukt hur mycket vi var! Jag delade nog hela min livstid med dig under de året. Och de är jag glad över. Att få dela så mycket tid och minnen med en så fin människa är helt underbart. De kommer bokstavligen 1000 minnen när jag tänker tillbaka. Du gör mig glad och jag hoppas du vet om att jag alltid finns här för dig.

Rania Darwich min sjukt annorlunda kompis. Du har ett så eget sätt att vara på, se saker på och göra saker på. De som känner dig förstår nog exakt vad jag menar! Haha. När jag och Mickis sov hos dig häromdan hade jag så sjukt kul. Tack till dig med Mickis, you made my day. Rania du kan ha värsta humörsvägningarna och vara värsta bitchen i vissa lägen men mot dig är jag detsamma. Men innerst inne vet vi båda att vi älskar varandra och de tiderna då vår humor slår allas är de som betyder något. De är de som är huvudsaken, right?nu när jag tänker på de så kommer jag på att du faktiskt var sur på mig i skolan i fredags. Haha! Saime shit, jag bryr mig inte även om du skulle vara de fortfarande. Isåntfall är de ändå över på måndag för de har väl inte gått över 1 dag då vi umgåtts och inte blivit överrens?your amazing girl. AnnaMaja

Åh vad glad jag blir! Due en av mina bästa vänner och känns som vi blir närmre varandra varje gång vi träffas. och ja finns för dig närsom. Puss på dig finisURL:


Anonym

Inget kan komma emellan osssss, torreeeURL:


bella nyqvist

fin blogg! lust att göra ett länkbyte med mig? :DURL: http://bellsiii.blogg.se


amanda

blir så glad när jag ser sånt här, älskar dig min fina! du är underbar irene.URL:


Anonym

Din blogg va så bra, och nu är den... Skit tråkig :/URL:


Maja

Hej! Vilken fin blogg! :) Hur mår du? Kramis
/ majzi.se <3URL: http://majzi.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?