Svar på frågor
// Q/A

Hej Irene! Jag undrar vart du köpte dina Hunters? Har du adjustable black eller original gloss? Och om dem är stora/små/normala i storleken?Undrar detta för jag ska köpa ett par och undrar om du kunde svara på det här då jag ska ha sånna som du har då dem är mest stilrena! (sorry om jag är lite jobbig) Fin blogg keep doing what you do ;) du kommer hamna högt pup i blogglistan! Kram Ellen
Svar: Jag har matta och jag vet inte om de är stora eller små i storleken! Haha. Men jag har köpt 1-2 storlekar större för att få plats med sockor osv. Har alltså köpt storlek 38! Och tack så jätte mycket sötnos! De hoppas jag, kram! 

Kan du länka stället du köpte Tommy hilfiger jackan på? Snälla den är sjukt snygg!!
Svar: Alltså den finns tyvärr inte kvar. Slut överallt.. Jag köpte en av de sista röda i butik! Men här är den nyare modellen som kom ut direkt efter jackan jag köpte, dock tycker jag inte om den! Inte min stil, men du kanske gör de så tycker du ska kolla iallafall!

Är inte ni tillsammans längre?
Svar: Nej! 

VART HAR DU KÖPT JACKAN?? SNÄLLA SVARA! ;D
Svar: Tommy Hilfiger butiken i stan! 

Du är så fin Irre, så jävla vacker. Älskar din blogg. Puuss. Förresten har du o Felix gjort slut?
Svar: Åh tack! Det värmer. Yes de har vi. Puss! 

Varför har du och din pojkvän inte haft sex än? Ni har ju typ varit tillsammans as länge (bara lite nyfiken)
Svar: För de första så är vi inte tillsammans längre och sen svar på din fråga, de behövdes väl inte kände vi och ja. Jag är väldigt glad nu att vi inte hade de! 

HAR NI GJORT SLUT!? Åhh hoppas du mår bra iallafall, kram
Svar: Ja.. Åh tack! Jag kunde mått bättre men de är helt okej med mig. Kram. 

Vem av er gjorde slut och varför?!?!?
Svar: Det var jag som gjorde de för att jag kände att jag behövde tid att tänka. Dock sa jag till honom att vi kunde se de som en paus för att jag behövde tid att tänka vilket han inte tyckte lät kul överhuvudtaget men trodde ändå de var de vi hade bestämt. Vi skildes åt som vänner men nu är vi väl allt annat än de, vi har nog missuppfattat varande än del. Shit happens! Jag orkar inte tänka på de just nu. Mår inte överdrivet dåligt men han var någon jag älskade i hela 4 månader så de är klart de känns lite tufft i början. Men somsagt, de var ju mitt beslut och mitt fel. Anonym

Alltså va modigt Irene! Vill bara gratta dig, för du lyckas vara helt öppen kring dina relationer i bloggen och svara på helt privata frågor när du inte ens är tvungen. Många väljer att inte göra det, men du delar av dig det mesta till bloggen! Jag är ny läsare, men jag förstog snabbt att du hade en toppen blogg och kommer att stanna! Lycka till, kram!URL:


Anonym

Jag förstår verkligen inte... För någon dag sen skrev du hur mycket du älskade honom och att du ville vara med bra honom osv. Va allt de där bara fejk då eftersom de är slut mellan er någon dag efter??URL:


Towie

Jag håller med "anonym", du är gryyyym som tar dig tid att svara på läsarnas frågor! (:URL:


wilma

hoppas det blir bättre iaf! Skit grym blogg, kram!URL:


bella

åh va tråkigt ni var jättegulliga..URL: http://bellaariechens.blogg.se


4 mån omg jag dööör

Haha? Tog oss 4 mån att ens säga ATT vi älska varandra! Vart ihop i 6 år nu, idagr jag 19 då var jag 13:) looool på era "4" månader.URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?