En bild på mig + 10 fakta
//


• Min naturliga hårfärg är blond. 
Jag är född i Grekland och halva min släkt bor där så jag är halv grek.
• Jag älskar kläder, de är något av det roligaste som finns. Jag kan inte gå in i en enda affär utan att hitta något jag vill ha. Älska kläder!
• Jag tränar väldigt mycket. Går i idrottsklass så vi har idrott varje dag. Onsdagar har vi styrka/kondition och de är bland de jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Sen på fritiden tränar jag handboll och fotboll + egen styrka hemma (situps, armhävningar osv..). 
• Jag bor långt ifrån min skola, de tar mig runt 45 minuter att åka dit och då räknar jag med att min mamma shussar mig en bit. Annars skulle de ta en timme eller mer. Jobbigt men värt det. 
• Min bror fick mig att börja blogga, vore det inte för han skulle jag antagligen inte haft en blogg idag.
• All min tid hemma spenderar jag vid datan (förutom när jag äter, dricker, sover osv..). 
• Jag tycker det är jätte kul att fotta men är inte så duktig än. Hoppas på att bli bättre på de och att redigera i ps men de kommer nog desto mer man håller på det. Jag läser ju en del fotobloggar och det tror jag kan vara bra också, att ta insperation liksom. 
• Jag är jätte dålig på att hålla ordning hemma, jag menar de är jämt stökigt i mitt rum osv.. men min mamma är inte häller så duktig på de så kanske ärvt det från henne. Alltid på cuper och så har jag slängt mina kläder överallt efter bara några minuter. 
• Jag har en pojkvän som heter Vicktor och han är bäst.SemonieOfSweden - Stockholms Stolthet!

Åh fin bild! Profilbild ftw! Men lägg till mig från din nya fb för jag är blockad från att lägga till folk (a)URL: http://semonieofsweden.blogg.se/


Jossan

Så jävla vacker! säger bara profilbild på facebook!URL: http://Jossansvanang.devote.se


Vicktor

Du är bäst sötnos <3URL:


Matilda

Tror jag döör, så sjukt fin irre!

Profilbild fb nununununu!<3URL: http://rraaw.blogg.se/


Anonym

VARFÖR HAR DU OCH VICKTOR GJORT SLUT?!NI VERKADE HA DET PERFEKT??URL:


emma

vacker :)sv. tack vad söt du är! ja herregud, tänk o bli levande begravd! :( usch vad hemskt! har sett nån liknande film, men den var ganska b. dåligt filmad och så. men den handlade om en som kidnappade folk och begravde dem levande med mera.. usch sånt är hemskt :OURL: http://emzaans.blogg.se/


Jackie

åh så himla fin du är :DURL: http://jackiehedin.devote.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?