Blir så irriterad!
// Åsikter/tankar

Ah ni vet den här gruppen de gjort på fb?typ "we love blogging". Alla sitter ju och skriver i den "länkbyten?" "länkbyten?" och så kommer de så klart några och skriver "visst" så kollar man kommentarerna och sen har de skrivit hur många unika de har och så är de vissa idioter som sitter och skriver att de har 200+ så går man in på deras blogg och kollar. Inte ens 100 läsare, 0 kommentarer i varenda inlägg. Lika idiotiskt som när den här Johanna Svensson kallade sig Haninges största blogg och sa att hon hade runt 2000 läsare per dag men hon hade 0 kommentarer i alla inlägg, vissa 1. Ren Bullshit. 
Anonym

SÅ KLOCKREN!URL:


emilie

Sv:: jag tig bara några skor, fast det jag menar var vad ni tyckte om skorna överhuvudtaget. ;)HHAHAHAHA BÄSTA INLÄGGET IRRE!URL: http://enfotomupp.blogg.se/


Mikiss

så jävla rätt!URL: http://mikisseknert.blogg.se/


Sanna A

Hur många läsare har du per dag då? :)URL: http://kurden.webblogg.se/


Anonym

Hahaha sant!URL:


Hhooppee - Gaja♥

Hahaha sant!URL: http://hhooppee.blogg.se/


Nellie

Haha så rätt! :)

Men som jag, jag har typ 200 men typ inga kommentarer så man behöver ju inte alltid ha kommentarer för de.. Men de där med 2000 är ju fan skummt..! <3URL: http://nezzanxd.blogg.se/


issii

Hahah, va roliga personer det finns asso..! x)URL: http://issiis.blogg.se/


Nathalie

Innan jag tog bort min blogg igårkväll så brukade jag ha runt 100 och folk kommenterade men om man har 2000 så borde man ha kommentarer!URL:


Nea

Bara för att man har 2000 besökare betyder det inte att varje jävla person ska kommentera right? Och vad gör du egentligen på fritiden? Kollar igenom bloggar och kollar hur många kommentarer den har. Dags att skaffa sig ett liv eller vad sägs? Och snacka inte skit om min kompis på din blogg. Skulle inte vart så kul om jag skulle skriva skit om dig på min blogg? Eller?

Kram på dig lilla patetiska unge!URL: http://nemie.nu


SemonieOfSweden - Stockholms Stolthet!

Så jävla rätt Irre! Dock, när vi snackade idag var hon i närheten, i ett provrum. xdURL: http://semonieofsweden.blogg.se/


Anonym

alltså, du har ju inte heller så himla många kommentarer på de flesta av dina inlägg, trots att du antagligen har rätt många läsare. be tjejen att lägga ut en bild på sin statistik?URL:


Skit dum irre skaffa dig ett liv

Så jävla dumm irre? du har nog inte heller så många läsare som du tror? Hej jag heter irre och jag är dumm ihuvudet! snacka för faaan inte skit om min kompis!URL:


Sara

Det ligger en sanning i det Irre har skrivit så Jossan bara sluta..URL: http://saraaa.blogg.se/


Felicia

Asso ni säger att Irre inte har något liv för att hon kollar andras bloggar och hur många läsare dom har kolla vad ni själva har skrivit nu liksom ni sitter och säger att hon inte har många läsare och om den där Johanna har 2000 läsare då har nog Irre 8000 för jag tror som flesta läsar irres blogg och Inte hennes för irres blogg e dubbelt så mycket bättre och varför tar ni ens åt er ? Men Irre det var klockrent skrivet :) saknar dig gumman <3URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?