Om mig
//• Jag har bloggat i över 3 år ungefär 3 och ett halvt!först på en blogg som hette http://jjempisenn.blogg.se/ men den är borttagen nu sen på http://irenemantonanakis.blogg.se/ men den har jag satt lösen på sen efter den bloggen på http://irrees.blogg.se/ och nu på favoriten av mina bloggar http://irres.se/.

• Jag har alltid väldigt stökigt i mitt rum!jag kan verkligen inte ha de rent i över 1/2 veckor.. Har väl hänt någon gång men de är verkligen sällan de händer. Det var mycket värre förut, då låg de liksom tallrikar och glas överallt men de gör det inte längre för jag har börjat tycka de är äckligt.. de var de ju förut också ioförsej men då struntade jag väl i det iallafall. 

• Om man räknar både handboll och fotboll så har jag sammanlagt kört i 5 klubbar. Först spelade jag handboll Tyresö HF sen böt jag till Haninge HK och sen böt jag tillbaka till Tyresö. I fotbollen körde jag först i Tungelsta IF, sen böt jag till Hammarby DF och nu spelar jag i Tyresö FF.

• Jag tränar hårdare än någonsin just nu. Förutom att jag har uppehåll i fotbollen såklart men de är ganska skönt för då kan jag ge för fullt på handbollen!dessutom kör jag ganska mycket styrketräning hemma också för jag vill få en snygg kropp nu till i sommar. Jag äter fortfarande inte godis, chips osv.. remember?(mitt nyårslöfte). Jag vill ha så att man liksom ser lite magrutor när man spänner men tydligen tycker alla de är jätte fult på tjejer men jag kanske är lite udda!vet ändå inte om jag kommer lyckas för de verkar ju as svårt..

Min kropp i sommar eller? ;) haha riktigt sådär snygg kropp lär jag ju inte få.. men jag gör mitt bästa!haha vet att bilden ser lite fail ut när jag bara satt dit mitt ansikte lite random!bella nyqvist

ha en bra dag!fin blogg btwURL: http://bellsiii.blogg.se/


Anonym

Fyfan va ful kropp, du ska ju inte ha sådär? Din kropp är 1000 gånger finareURL: http://raaania.blogg.se/


celiine

hahahh jag trodde de va du först hihi <33URL:


Sofie

Heej irre !

Fin blögg kolla gärna in min :)

Och .. Vart har du fixat domän och vad kostade dt?

Svara helst på min blogg elr meddelande på fb ;3URL: http://Sofieofsweden.blogspot.com

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?