Did you know?
// Allmänt• Har saknat att blogga som fan! Jag älskar att blogga och det är verkligen något jag vill komma långt med så har liksom lidit av att kolla statestiken och se den sjunka.. men nu är de bara kämpa upp den igen! 

• Jag lever mest på fil och youghurt. Äter väldigt dåligt. När det finns mat äter jag som en häst men eftersom att jag är hemma själv för det mesta så måste jag laga mat och det är något jag inte brukar ha så mycket ork för.. så då är det bara öppna kylskåpet hälla upp lite fil och upp till datorn. 

• Till 8an ska jag bli plugg häst. Tro det eller ej! Nu tänker ni säkert "så säger alla..". Men jag kommer satsa som bara den för jag ska gå ut med bra betyg och visa för alla i klassen som tror jag är dum i huvet eller något att jag smart. Nej, jag är grymt trött på när killarna i klassen driver med mig som om jag vore en idiot bara för att jag skolkat någon gång och kanske inte har ägnat lektionerna åt att plugga. Men nu blir det ändring på det!

• Om jag fick byta utseende med någon så skulle de vara Vega Karlsson. Vissa av er kanske känner igen henne. Hon är en tjej född 1996 som drivit en rätt så stor blogg för kanske ett år tillbaka men la av av personliga skäl. Enligt mig och många andra så hade hon kunna blivit en stor bloggare! Hon var ju på god väg. Men nu har hon faktiskt börjat uppdatera lite smått på sin blogg igen men långt ifrån på de sätt som hon gjorde förut. Förut var det ju på riktigt nu tror jag att hon gör det "när hon känner för det" typ. Men jag läser hennes blogg än idag och utseendet skulle jag döda för. Visst är hon grymt snygg?!
Mia

Heej fin blogg! Jo jag undrar vet du vart man skulle kunna hitta affären Zara någon stans? :)

Svar: Det finns en bit från Gallerian t.ex! Jag älskar ju Zara och när jag handlar därifrån så är det oftast där. Precis vid kungsträdgården :)
Irene MantonanakisURL:


Anonym

Men hur mycket smink har hon då haha...URL:


hanna

hej jag bara undrar en sak, om en av dina kompisar råkar i bråk med en, och sedan kallar den dum osv.. och hur tänker dudå om den personen din kompis råka i bråk med? jag menar man kan ju inte bara gå efter rykten om man inte ens känner personen fast ens kompis inte alls gillar den här personen, eller har jag fel? är bara väldigt intressant att få svar på en sån fråga eftersom jag hört många göra på detta sättet vilket inte alls är rättvist..kram hanna

Svar: Alltså de beror helt på bråket också tycker jag. Är det något onödigt de bråkar över så självklart inte. Ifall båda har gjort fel då tänker jag ju på det också så då behöver det ju inte vara så att jag ogillar den personen. Men om den min kompis bråkar med gjort något riktigt dumt eller något jag tycker är idiotiskt så är det klart det ger mig ett sämre intryck på den personen. Men somsagt, de beror helt på bråket osv..!
Irene MantonanakisURL:


Johanna

Hon är 97a ;)

Svar: Nej hon är 96a, min kompis är vän med med henne så hon vet nog. ;)
Irene MantonanakisURL:


Johanna

http://makeupbox.blogg.se/2012/may/angaende-min-pojkvan.html#comment

Filip är 96a och hon skriver ju att han är ett år äldre än henne :)URL:


Eliza

Hon är 97a , jag går i hennes klass. IdiotURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?