Answers
// Q/A

Jeans från?
Svar: Mina svarta midje byxor är köpta på Vero moda och om jag kommer ihåg rätt för ett ganska bra pris. Så dom rekommenderar jag!

Vad har du för strl i tröjan? Har en likadan, är typ lika lång som du och så, så jag undrar lite hur de skiljer sig i storlekarna! Kram snygging :)
Svar: Jag har storlek S i tröjan!kram.

Vart har du laddat ner penslarna som är under Riktiga Killar? Vad ska man söka på osv..? :)
Svar: Vet inte vart jag laddat ner penseln men skulle gissa på www.brusheezy.com/ för där laddar jag ner de flesta av mina penslar!och penseln heter Essential Brush Strokes.

gud va bra hy du har! vad använder du för produkter ? :)
Svar: Tack!vet inte om min hy kanske ser lite bättre ut på bilder men iallafall. Jag andvänder inga speciella produkter förutom en body loiton från Victorias Secret för torr hud och sen om jag är riktigt torr andvänder jag en från Aloe vera. Sen brukar jag inte andvända medel för finnar men det kan hända då jag faktiskt fått lite. Hade ju mycket mer förut!och då andvänder jag ett medel som tar bort de nästan direkt. Grymt bra faktiskt!

Kan du inte förklara i ett inlägg hur du förbereder en fotografering Irre? :D
Svar: Jo de kanske jag skulle kunna!men grejen är den att jag förbereder inte så mycket.. det är liksom bara välja kläder som passar temat och sen ut och fotta. Men jag kan tänka lite på det.. :)


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?