Ny ide till bloggen!
// Allmänt

Satt och kollade på Erik och Mackan och de pratar ju då om "rkitiga män" så fick en ide om att ha detta på bloggen också!så kommer jag sätta några punkter jag tycker passar till en "riktiga killar", "riktiga bloggare" eller vad jag nu kommer ha. Tänkte lägga upp en sån här varje vecka så testar jag i kanske runt en månad sen får vi se om ni tycker jag ska fortsätta eller inte!So, lets go!Riktiga killar.. säger inte att allt är bögigt och gay. Man får verkligen inte plus poäng om man håller på och säger typ "åh han har rosa tröja, vad bögigt" eller "att spela gittar är fett gay". Om en kille håller på och säger så blir han liksom lite "sämre" i mina ögon. 

Riktiga killar.. bryr sig inte om hur tjejens kropp ser ut.  Det ska liksom inte spela någon roll, vi tjejer bryr oss inte om killen inte är speciellt vältränad och så länge vi tycker killen har en fin personlighet och ser bra ut i anstiktet kan ha vara överviktig eller riktigt smal osv.. men det känns ibland att killar i vår ålder går väldigt mycket efter kroppen och det känns så synd. Killen är 1000x bättre om den struntar i tjejens kropp!

Riktiga killar..
Kan hålla sig till en tjej. Han behöver inte gilla alla tjejers bilder på fb, eller smsa alla tjejer i kontaktlistan. Han hör av sig till sin tjej när han tänker på henne och ser bara de två framför sig och tänker inte sig själv med en annan tjej. Då gillar han verkligen tjejen. 

Riktiga killar.. kan säga söta saker även irl. Finns så många killar som sitter bakom datorn och säger "älskling, sötnos, älskar dig, du är den finaste på jorden" och jag vet inte vad. Men ända gången jag blir riktigt jävla glad när någon säger något sånt är när dom säger det framför mig. Det behöver inte vara så starka ord som "du är den finaste jag sett" men bara att någon säger "du är så sjukt fin" får den en jätte glad. Det är så stor skillnad på att säga det bakom datan och öga mot öga.


Ella

Så sant!!URL:


Jessa

Fin blogg! Vart har du laddat ner penslarna som är under Riktiga Killar? Vad ska man söka på osv..? :)

Kram!URL: http://jessas.webblogg.se/


Jozsi

Chuck när han är kär <3URL: http://jozsi.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?