Nya snygga grejor
// Shopping

Förlåt för badupdate.. är babra så grymt utråkad på min design, men imorgon ska Hanna fotta mig så jag får bilder till headern, resten i designen är redan klart. Iallafall, igår var jag och Rania i Farsta centrum så köpte jag 2 nödvändiga grejor. Jätte nöjd!

Gillar verkligen väskan!så sjukt snygg, ser bättre ut när man håller i den dessutom. Först tyckte jag den såg lite tantig ut men Rania tvingade mig att kolla när jag höll i den i spegeln och de såg så mycket bättre ut. Glad att jag faktist kollade för de får plats väldigt mycket i den också, tränings kläder, läxor, smink, allt. 

De här är mina nya coola spring skor, vad säger ni?är det bara jag som tycker att dom är lite små lika air max?hade de här i skolan idag och vissa av mina vänner tyckte dom var as balla och grymt lika air max medans vissa andra (onödiga killar i klassen) sa kommentarer som "varför har du springskor i skolan?" men jag menar, de är jag som bestämmer vad jag har på mig, right?och de är grymt skönt att gå i skor som har tjockare sula en converse och ugs t.ex. Så jag är nöjd med de iallafall!Rania Darwich

TUUUUNGA GREJER DET! ;)URL:


Sanna A

Vart köpte du väskan och skorna? :D skit snygga! ♥URL: http://kurden.webblogg.se/


Sara

Varför bloggar du typ inget längre???????????URL:


AnnaMaja

Galet snygg väska!! Och skorna värkar asbra ju! :)URL: http://annamajja.blogg.se/


Matilda

Jätte fint! :)URL: http://rraaw.blogg.se/


amanda

Super snygga saker! kvaliten på bilderna är ju grym!URL: http://ail.blogg.se/


Nancy

Vart har du köpt din väska ? :)URL: http://nelturk.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?