Answers
// Q/A


Svar: Jag hade lånat de av Hanna så jag vet faktiskt inte. Men det finns ju liknande på Zara och ett par dyrare från Jofama by Kenza. De är sjukt snygga men såklart, de är mer pengar liksom! ;)


Svar: Har ju svarat på din blogg men tänkte svara här också ifall att det är någon mer som tänkt på de. Köpte ju design av Fanny Wikström för någon vecka sen. Så det är alltså hon som gjort designen och inte jag så darför är den i hennes "stil". Ni fattar! Men även jag gör designer och tar betalt. Kram på dig!


Svar: Nej, jag skulle träffa Celine Löquist. :)


Svar: Jag vet faktiskt inte varför så många stannat. Men antar att de gillat min blogg. Mitt tips för att få en bättre blogg är att blogga om de man själv tycker är kul att läsa och tänka på att de inte ska bli för mycket vardag. Jag gör länkbyten med folk som har runt 250-300 läsare eller mer. :)


Svar: Jag vet! Har varit jätte dålig på de men har varit av olika anledningar. Men nu när de är fotbollssässong så ska jag försöka komma på varenda en. Nu är det ju fotbollen som gäller!


Svar: Tack så mycket! Jag redigerar de i Photoshop och jag justerar "nivåer" och "intensitet och kontrast" plus ändrar "ljuseffekt". Kram!NAMN
 

MAIL


URL

Spara?