Hiss & diss
//


HISS:

Hannas blogg får en stor fet tummen upp av mig! Älskar att kolla tillbaka på hennes outfits osv.. Det är en utav "stil" bloggarna. Men den är skit bra iallfall. Hiss!

• Hollister jeansen! Testade ett par igår ju, och de satt perfekt. Aldrig hittat ett par så grymma jeans förut! Måste köpas in. Bra pris också, kostade 600:- och det är normal pris ju. Allt annat på Hollister brukar vara dyrare än i en vanlig butik liksom.

•  Skinn shorts. Har sett ett par på Zara som jag är lite intresserad av, men vi får se.. är så mycket jag vill ha och behöver! Grymt snyggt iallafall. Hissar stort!

DISS:

Sarah Tjulanders blogg. Måste tyvär dissa den! Aldrig varit ett stort fan av henne men tycker hon uppdaterar ganska dåligt ibland + inga inlägg som intresserar mig. Men det är bara vad jag tycker! Dessutom tycker jag hon är lite fjortis av sig och har hört av några som var på språkresa med henne att hon är det också. Men jag kan ha fel!

•  Big brother dissar jag bara för att jag tycker de känns rätt dött nu mot slutet.. händer inget speciellt just nu. Tycker de roligaste deltagarna har åkt ut. Orkar knappt kolla längre..

• Rött nagelack tycker jag inte är snyggt på unga tjejer i min ålder t.ex. Tycker det lite tantigt, men det kanske beror på vilken stil man har. Har nog aldrig haft röda naglar och kommer inte ha de häller. När jag blir vuxen kanske men det är långt kvar..!Hanna

håller med dig på alla haha! :DURL: http://nilssonhhanna.blogg.se/


Maja

Håller också med! :)URL:


Victoria

Hej du har en jätte fin blogg!:DMen jag tänkte bara, Gillar du inte Sarah pga att hon är fjortis? Jag menar de är en ganska dum sak att inte gilla någon för, Du skrev ett inlägg om din kompis Christoffer och de är som samma sak?

Man får va som man vill, de är inget att "hata" någon för?Eller?URL: http://victoriaolofsson.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?