Svar på några få kommentarer
// Q/A


Svar: Vet tyvär inte vart shortsen kommer ifrån.. men kan försöka leta upp det och ifall jag hittar någon butik som säljer sånna eller liknande lovar jag att skriva de här på bloggen! Den stickade tröjan är från Ginatricot. Visst är det!:)


Svar: Alltså, jag får sitta och måla om osv väldigt mycket så tror inte de skulle bli någon bra video hur mycket tid jag en la ner på de. Men jag överdriver bara formen lite och har inte riktigt de här helt naturliga ögonbrynen. Jag försöker göra ganska raka linjer längt in på ögonbrynet så det blir som en halv fyrkant nästan. Sen drar jag ett ganska långt och smalt streck längst ut. Tack så jätte mycket, vad glad jag blir att någon tycker om de. I skolan små mobbar de mina ögonbryn, haha ;) Kram på dig söto!


Svar: Skorna finns och köpa på Zara. Kram!


Svar: Både min mail & länk till min fb finns i menyn till höger. Men min mail är irenem@live.se och på facebook heter jag Irene Mantonanakis. Jag svarar antagligen snabbast på fb. Skicka ett meddelande och skriv att du är den som kommenterade min blogg ifall du hade tänkt skicka vänförfrågan, för accepterar bara de jag känner & bekanta. Puss! :)


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?