Från och med idag..
// Allmänt, Träning & kost

Så blir de inget mer godis eller några onyttigheter alls! Jag vet att jag sa de förut också och att de inte gick så bra men då var jag lite mer nöjd med min kropp och brydde mig inte så jätte mycket egentligen.. Nu när jag vägde mig och såg att jag vägde hela 58 kg blev jag faktiskt lite besviken på mig själv för att jag inte kunnat hålla min kropp kvar som den var då jag var nöjd med den (Juli/Augusti). Efter att ha varit duktig då och ätit rätt så "slappnade jag av" och proppade i mig oändligt mycket sötsaker och nu har jag alltså gått upp hela 6kg vilket är svårt att tappa enligt mig. (Jag går inte ner så jätte enkelt) Nu menar inte jag något alls att jag är tjock för de tycker jag inte men jag är onöjd med min kropp och vill göra något åt de så jag mår bättre när jag ser mig själv i spegeln! Kommer ihåg hur glad jag var i Grekland då jag kunde kolla mig i spegeln och se en kropp jag tyckte om. Vågen skrämmer en alltid men egentligen borde man strunta i den och bara se på sin kropp istället men de är svårt! Nu börjar jag träna hårdare och äta bättre så hoppas jag sakta men säkert att jag kommer få den kropp jag vill ha! Senast i Januari börjar jag gymma och då har jag 4/5 månader på mig att få den kropp jag vill ha till sommaren. Jag vill inte få någon att känna sig tjock nu pga de här inlägget ifall den väger mer än mig för de är självklart flera som gör de! När jag ser andra säga att de vill gå ner i vikt förstår jag inte varför men när jag ser på mig själv är jag sjukt kräsen och jag vill må bra med min kropp och alla har olika "krav". Alla ni där ute som precis som mig vill gå ner i vikt men tycker de känns omöjligt, de går! Tro mig. Om jag kunde kan ni! Bilden under talar så mycket och är så sant. De är de som krävs först av allt!Anonym

Snälla... 58 är för lite för din längd!URL:


Linnea

Det är inte det spegeln visar som spelar någon roll, det är inte siffrorna på vågen som spelar någon roll. Det som spelar roll är hur man känner sig och det kommer inifrån, INTE utifrån. Det handlar heller inte om hur mycket godis man äter eller inte, för ingenting är onyttigt i lagom mängd. Jag själv har anorexia och ligger inne på sjukhus och blir rent utav förbannad när jag läser det här inlägget. Att du ens har mage nog att säga hur mycket du väger när du påstår att du inte vill påverka hur andra tycker om sin kropp och om dom är tjocka eller inte! Du kunde åtminstonde ha hoppat över att skriva den exakta siffran! ALLA har olika kroppar och olika benstomme och det är så himla mycket som påverkar hur mycket var och en väger och ser ut.

Ber om ursäkt om du tar illa upp, men jag kunde bara inte bläddra förbi ett inlägg som detta.URL:


Towie

Jag må säga att jag gillar detta inlägget! Jag tycker det var bra skrivet, budskapet gick bra fram utan att folk måste känna sig kränkta osv..
Jag menar man måste väll få säga att man vill kämpa för en mer vältränad kropp, utan att alla ba: "öhh väger mer än dig, nu känner jag mig kränkt osv.." Missförstå mig INTE, jag gillar inte hur bloggare uppmanar unga tjejer att banta osv, men blir bara så trött på folk som blir helt galna så fort någon snackar om vikt typ!URL:


Elise Gedda

Haha sjukt, har blivit exakt samma för mig. I somras var jag typ nöjd med min kropp men sen när skolan börja oså så gick jag upp flera kilon. Skitjobbigt. Sjukt bra blogg btw sötnos! Kram!URL: http://elisegedda.blogg.se


Annie

Man har väl ändå rätt att skriva om sin kropp och missnöje utan att folk ska börja klanka på en hon sa ju inte direkt alla som väger mer än mig gå och banta?URL:


Anonym

Istället för att sluta äta godis osv kan man träna! Om man orkar alltså, funkar skitbra <3 tycker din blogg är jätte fin, du är så bra på att blogga!URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?