Innelistan
//

• Glitter uggs så himla snyggt till vintern! Skulle verkligen vilja ha ett par men jag kör på hunters. Men alltså de gör hela outfiten och får den mycket "roligare". Jag gillar mest de som är "silverglittriga" och guld men tycker även andra färger är snygga! 
 Ripped jeans är ju bara för fint. Passar perfekt till converse och uggs, hunters, allt! Finns ett par från Hilfiger för 1500:- som är supermega snygga. Men därimot rätt dyra och vet inte om jag vill lägga mina pengar på ett par "sönder" jeans. ;) 
• Piker är så sjukt snyggt! Jag dör typ för de.. Äger dock bara 2 men jag vet en som bara måste införskaffas men de får bli efter jul. Piker skulle jag kunna ha på mig varje dag bokstavligen. Förstår inte varför de är så få tjejer som andvänder de, de är ju mest killar som gör de men tycker de är minst lika snyggt på tjejer! 
• Lys rosa min absoluta favoritfärg när de gäller kläder. Kanske ni märkt jag vet inte riktigt..?var så inne på att köpa de lys rosa uggsen jag la upp i ett drömcollage förut men då var de slut. Skulle köpa de och en lysrosa Michaelkors väska men nej.. Kanske köper en rosa Michaelkors väska till våren vi får se! Elin Holgerson

Snyggt! :)URL: http://elinholgerson.blogg.se


Mathilda

Kan verkligen hålla med om att glittriga uggs är fina! Inget man skulle tacka nej till :)URL: http://somenlitensvala.blogg.se


Lizette

Vet du någon bra hemsida där man kan hitta de glittriga uggsen? Och dom rosa klack skorna var sjukt fina! Var finns dom?:)URL:


wilma

måste bara säga att jag typ avgudar din blogg, byeeURL:


Hilda

Vet du vart man kan köpa pikér för tjejer eller är de oxå på kill-avdelningen?URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?