Svar på tal
// Q/A

Vilket handbollslag går du i?
Svar: Tyresö Hk!

Är det där längden på ditt riktiga hår, lr äre löshår? Jättefin blogg :)
Svar: Nej jag har kortare hår egentligen de är löshår! Och tack så jätte mycket.

röker du? :)
Svar: Nope de gör jag icke! 

Det är jätte kul med videoinlägg. Men kan du inte bara filma på dig? Och inte in i spegeln? ;)
Svar: Vad kul att du tycker de! Alltså de är svårt att stå och hålla mobilen vänd mot mig och inte se vad jag filmar och oftast när jag testar ställa upp min kamera så blir inte fokusen bra men därimot kan jag be någon kompis då jag är med nån att filma mig så ni slipper se när jag kollar mig i spegeln! Dock har jag ju filmat framifråm med min kompis iphone i en videoblogg som jag la upp förra veckan om du missat den? :)


När ska du träffa Felix då? :)
Svar: Jo alltså sa inget om när vi skulle träffas i veckan eftersom att jag inte visste exakt men tanken är väl att jag kanske sover hos han idag om de var okej med hans föräldrar och annars så får vi väl klämma ihop en snabbis någon annan dag. Skulle ju vilja göra de idag eftersom att de är våran 3 månaders dag! Wiho. :)

Går också idrott klass, högstadiet , o ibland käns de som att all ork bar försvinner och alla andra är Mkt bättre... Hur klarade du de, tkt du aldrig att de va jobbigt? Ngt tips? Vill nt sluta älskar att träna :)
Svar: Om jag tycker att de är jobbigt?de händer väldigt ofta. Men träna så ofta du bara hinner vare sig du känner för de innan träningen för jag lovar att de känns bra under och efter träningen! Jag känner också just nu att alla andra är mycket bättre än mig och de är för att jag halkat efter men jag kämpar för att komma ikapp. Alla har sina sämre perioder! I skolan så måste du försöka hänga med på lektionerna osv så slipper du plugga lika mycket efter så har du mer tid för annat, vänner, ta de lugnt (och träna om du gymmar eller hur du gör..) Men jag känner ofta att min ork tar slut men också att den inte får göra de! Så de blir blandade känslor men när jag tycker att allt är jobbigt då kan jag säga dig att jag blir jätte känslosam och får lätt till gråten. Så klarar de vet jag inte om jag gör men jag gör mitt bästa! :) Sluta inte träna, du kommer ångra dig.

Vad är det för storlek på din rosa A&F tröja? =)
Svar: De är storlek S i min tröja!

Hur gammal är du?
Svar: 14år!

Hej undrar vilka är dom topp 3 bästa handbollslagen enligt dig i stockholm? :)
Svar: Alltså jag TROR att så som de ligger till i serien så ligger Gustavsberg 1a och sen kommer Tumba och Skogås, vet inte i vilken ordning.. Men tror de 3 lagen är topp 3 och de skulle jag säga enligt mig också! Mitt lag ligger på 5 eller 6 plats vilket också är bra enligt mig, så länge de är i elit så är de väl bra. ;)

Hur länge har du bloggat? :)
Svar: I över 3 år! 

du kanske kan göra nått inlägg om träningstips och så:) kan du inte göra en smink video?
Svar: Tack för tipsen och träningstips ska jag försöka fixa måste bara veta vad för träning eller så jag ska skriva om.. Smink video dock tror jag inte jag skulle vara så duktig på att göra eftersom allt inte sitter perfekt vid första utan jag måste faktiskt sudda ut osv ibland när jag gör mina ögonbryn t.ex. Men ett inlägg om hur jag sminkar mig!

Vartifrån kommer scarfen i collaget? Den var jättefin nämligen! :)
Svar: Den är från Mango!

Kan inte du göra fler bekännelser? :)
Svar: Ska fixas! :)

hej, 
allvarligt talat. dina ögonbryn... vad har du att säga om dina ögonbryn? Kom, och berätta till MIG, VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD du har att säga! Vad för mall använder du ens? 
Svar: Mina ögonbryn sitter ovanför mina ögon, är små och smala ifall jag inte målar de och de är gjorda av hårstrån. Jag målar de rätt långt ut och fyrkantiga längst in för att JAG tycker de är snyggt och för att JAG är den som ska gå runt med de och för att JAG trivs med de. Jag andvänder ingen mall, de flesta andra andvänder inte heller någon mall när de målar sina. Sen tycker jag mall är väldigt smart! Vad har du att säga mig som försöker få mig att ändra på mina ögonbryn?för du lyckas inte. :) skulle jag ändra på de skulle de inte vara pga dig utan de som säger de på ett trevligt snällt t.ex "Dina ögonbryn är fina men de sitter lite för långt in" men jag lyssnar varken på dina eller någon annans dumma kommentarer ang mina ögonbryn. Jag kommer alltid ha de så som jag trivs i de. Puss!

"Jätte vacker är du. Älskar dina ögonbryn, vad använder du för ögonbrynspenna? Kul om du svarade, kram
Svar: Tackar! Jag brukar andvända en från Make up store men fick en med i min Solo tidning vilket var lite chockerande hur bra den faktiskt var och hur mycket jag gillade den! SÅ den andvänder jag nu. Kram! 

Jag undrar, jag har en likadan tröja men vet inte riktig vad jag ska för byxor till, vilka tycker du passar till den tröjan?❤ Älskar din blogg och läser den vardagligen!❤
Svar: Jag tycker man kan ha precis vad som helst till den där tröjan! Du kan ha svarta jeans, ljus blåa jeans, mörkgrå jeans och du kan t.o.m ha gråa mjukisbyxor till om du har en såkallad "chill" dag. Borde absolut inte vara några problem att hitta några byxor i din garderob som passar för jag tycker både svarta och blåa jeans blir snyggt! Tack så jätte mycket och vad kul! ♥

När slutade du på fotboll? :)
Svar: I somras/efter sommaren?tror de var efter vårat lilla "uppehåll" iallafall. :)

Yay! Kan du inte ha mer bloppisar kanske? Om du har mera plagg du vill sälja förstås (: Tycker inte alls 100 kr för en hollister tröja vad alls mycket jue!
Svar: Jag ska faktiskt försöka ha en bloppis snart då jag säljer lite kläder vill bara få bra bilder först. Men grejen är den att jag skulle vilja sälja Hollister shorts och sånt som jag har men vem köper  de nu?så då känns de kanske bättre att vänta tills våren med de..?men ska kolla om jag har något! Nej 100:- är ju inte speciellt mycket för en hollister tröja men den är ju dock begagnad så! :) 

Vad harvdu för storlek på din jacka? Funderar påsatt beställa en men är osäker på vilken storlek och hur dom är i storlekarna :) kram
Svar: Jag köpte den i storlek S och de är ju den storlek jag har och den sitter perfekt! Vet inte vad mer jag ska säga..?jag tycker storlek S är bra (på mig)! Kram.Sofia

vad söt du är :DURL: http://byfia.com


Anonym

Spelade du fotboll i tyresö 98a? Tänkte om jag kankse har mött dig ;)URL:


Dafina

Spelar du Handboll? Det visste jag ju inte, hur länge? Och vilken position. Har spelat i ungefär 5-6 månader och spelar höger kant! :)URL: http://bydafina.blogg.se


Emmaaaa

Yeehh, bra att du står upp för dina ögonbryn - GO GO GO! ^^
(jag är trött)URL:


Anonym

Använder du clips löshår eller har du sytt in? :)URL:


A

Tycker inte alls att det är något fel på dina ögonbryn och att det är jättebra att du står på dig och inte låter någon annan förändra dig för det viktigaste är som du säger att du trivs :)URL:


Anonym

Jag är 97a och spelar handboll och det skulle vara kul om du kunde skriva dom 3 bästa lagen eller något lag du tycker är bra :) men du kanske inte har någon koll alls på lagen i 97 serien, kramURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?