Svar på tal
// Q/A

Du sa ju att du tyckte sånna där converse va fula?! :)
Svar: Jag kommer inte ihåg att jag skrivit de på bloggen men jag vet att jag sagt de till kompisar osv.. och jag tyckte de förut! Men jag var så ovan, nu när man ser fler och fler ha de tycker jag faktiskt de är snyggt. De är väl så med alla?att man först kanske ogillar något och sen tycker de är jätte snyggt! Tror de flesta varit med om de någon gång. :) 

Hur får man så många läsare som du?
Svar: Fått den här frågan flera gånger.. och jag har ju gett tips om en bättre blogg! De inlägget hittar ni här och där har jag gett mina tips för att få din blogg bättre. Sen finns de även på punkten längst ner tips på att få flera läsare och de är somsagt länkbyten osv.. Men de behövs inte heller för din blogg sprids om folk faller för den till dens kompisar och sen vidare till dens vänner osv.. Men ha en bra blogg! Så får du läsare.

Är du oskuld?
Svar: Yes.

Gör du gratis designer?
Svar: Nope tyvärr.. :/Elin Holgerson

Så fin du ääär :) Förresten, hur länge har du bloggat & vad fick dig att börja?URL: http://elinholgerson.blogg.se


Anonym

säg walla du och felix inte haft sex än ? de håller inte hahah han kommer slänga dig snartURL:


Sara

Så jävla ful kommentar! och så är du anonym också jävla pussy, och vadå säg "walla"? irre är inte muslim och behöver verkligen inte "säga walla" för att du ska tro henne. Äckel. Och vad vet du om "han kommer slänga dig" Hoppas någon slänger något i ditt fejs så du dör på plats. #TeamIrreURL:


Elvira

Kan du länka stället du köpte Tommy hilfiger jackan på? Snälla den är sjukt snygg!!URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?