Tummen upp för dessa 5 saker
//

Musik - Vad fan hade jag gjort utan musik?alltså ärligt talat jag undrar verkligen de.. tänk om de inte fanns något som kallades sjunga, takt osv.. Gud vad tråkigt allt hade varit. Inga konsärer, ingenting att lyssna på när man t.ex var på väldigt bra humör eller tvärtom. Allt hade varit tråkigt och tyst så fort man var ensam. Jag lyssnar på musik alltid förutom när jag är med kompisar och snackar osv.. Musik i mitt ♥.

Weheartit - De är så grymt kul att va inne där, kolla bilder och ta inspiration! Dessutom har de jätte bra bilder av allt möjligt, från kaffekoppar till fina bilder på stora stränder. Om jag behöver en bild på t.ex ett par klackskor till ett inlägg går jag alltid in där för de har finast bilder eller sommar bilder osv.. 

6an/7an - Alltså alla ni som går i 6an och 7an nu. Njut! Ni har de så mycket skönare än oss 8or och 9or. Men jag kan även säga, njut inte för mycket. Tro inte att ni kan lalla hur mycket somhelst för de blir svårt att ta igen sen till 8an. Tro mig! Jag är just nu i den sitsen och har mycket att jobba med. Väldigt mycket. Tror inte de blir någon vilosommar för mig.. snarare tvärtom, sommarskola och en massa plugg hemma! Kulkul..

Fixade naglar - Gud vad stor skillnad de blir när man har fixade naglar och ofixade.. Jag känner mig så mycket fräshare när jag målar naglarna osv.. dock väntar jag på att mina naglar ska växa ut nu sen funderar jag på att dra och fixa de någonstans med en vän. Eller så kör jag på lösnaglar eller bara målar med tanke på att mina naglar ändå går sönder när jag kör handboll då känns de lite onödigt att betala..

Felix - Jag måste bara hissa Felix för att han är världens bästa och gulligaste pojkvän. Idag hade han haft en uppgift i skolan då han på Engelska skulle skriva om något som betyder mycket för han och han valde att skriva om lilla mig! Så gullig. Han är bäst, love you. Anonym

du går inte i nian och du tycker att åttan är jobbig?
4 ord
NIAN ÄR ETT HELVETE.
// en person som går i nian O.OURL:


Anonym

Hejsan Irene! Älskar din blogg och vet att du har många "copycats." Såg nämligen en tjej som har skrivit ett exakt sånt här inlägg! hennes blogg är: http://jonssons.blogg.se/

Jaja, förlåt om du inte gillar sådana här kommentarer men tänkte att du kanske ville veta..!URL:


Din vän: brunetten som beter sig som en blondin.

hej,
allvarligt talat. dina ögonbryn... vad har du att säga om dina ögonbryn? Kom, och berätta till MIG, VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD du har att säga!
Vad för mall använder du ens?


btw det var inte en grov kommentar fjortis

din kille är out of your league!URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?