10 bekännelser
//

Min standard kommentar när mamma kommer och väcker mig på morgonen är "vad vill du?". Är jämnt långt inne i min dröm och förstår helt enkelt inte vadfan hon väcker mig för när jag vill sova.
Jag älskar Michael kors väskor! Mitt absoluta favorit väsk märke, men väldigt dyrt.. men någon gång kommer jag äga en Michael kors väska, vänta bara!
Alla tror att jag och Felix har värsta perfekta förhållandet och de stämmer när vi är med varandra, då är de perfekt och många stunder känns som film. Men vi har även haft en del bråk/konflikter, för att vara ärlig ganska ofta.. men vi jobbar på de! 
Det jag är mest onöjd med av allt på min kropp/mitt utseende är min mage, har alltid velat ha en smalare och mer vältränad.
Blir väldigt irriterad när jag ser folk som tagit insperation av mig men nästan gjort en kopia bara bytt ut en tröja och ett par skor t.ex i ett mode collage men har med samma väska, jacka & smycken (t.ex). Sjukt irriterande men tänker på de i sekunden då sidan är uppe sen glömmer jag de direkt och försöker att inte tänka på de utan koncentrerar mig på min blogg istället!
Jag och min pappa bråkade i somras och har inte prata sen dess. Vilket jag tycker är väldigt jobbigt.
Jag har aldrig sett så mycket positivt i en kille som jag gör i Felix och sätt så många bra sidor som jag gillar.
Jag tycker de här conversen som har typ dubblad sula är jätte fula. (min åsikt)
Oboy är de absolut godaste jag vet som jag aldrig tröttnar på men jag dricker de inte för att de innehåller socker och de är egentligen helt grymt dunder magiskt att jag klarar av att motstå de med tanke på att jag drack minst 6 glas per dag förut. 
Jag och Rania kan bråka om småsaker väldigt ofta men händer väldigt sällan att vi är sura på varandra en hel dag. Vi blir typ sura och sätter oss i olika bord på lektionen men sen kan vi inte koncentrera oss och vips så ser man Ranias huvud på andra sidan klassrummet vända sig och kolla på mig och skratta, så skrattar vi båda sen är vi vänner.. Haha simpel as that liksom.linnhahne.blogg.se

Kul att du är med & tävlar om veckans blogg, lycka till! :-DURL: http://linnhahne.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?