8 tips på..
// Tips


1. Sminkväskor - Alltid bra och ha! Om ni hittar någon snygg så kan ni ju önska er de. De här är bara 3 alternativ! Den första är från LV, den andra från Marc by jacobs och den tredje från http://jordynscloset.com/ .
2. Elektroniska saker - Kanske man inte ska kalla de?haha nej men nu fick de bli de. Men du kanske har en blogg t.ex och vill förbättra den?då kan de vara bra med en bättre dator t.ex macbook (något jag vill ha men inte kommer önska mig). En systemkamera så du kan ta bättre bilder?jag har själv Nikon D3100. Iphone 5 måste ju vara jävligt nice. Min kompis Daniella fick den när jag var med henne och blev väldigt avundsjuk! Med den kan du också blogga från mobilen men de kan man även från andra mobiler.
3. Snygga pikeér - Åh vill själv ha en piké och när jag får mina pengar av mamma (om 1000 år) ska jag köpa en. Ralph Lauren och Abercrombie tipsar jag om. Finns även massa andra och såna som är billigare.
4. Klackskor - Kan va bra och ha om man vill klä upp sig lite inför en middag, fest eller bara vill vara lite finare en dag på stan med en vän. Jeffrey campbell är ju väldigt fina och även kil klackar och pumps. Alla 3 finns att hitta på Nelly
5. Väskor - Är alltid kul att variera väskor så varför inte önska sig någon/några till?Michael kors är mina absoluta favoriter och Louis Vuitton men också de dyraste. Longchamp väskor är dock billigare och fortfarande grymt snygga! Ska införskaffas någon gång. Kommer ioförsej inte köpa rosa utan marinblå. 
6. Snygga jeans - Jeans är ju något vi tjejer andvänder nästan hela tiden så då kan de vara skönt att ha flera att välja mellan och variera sig. Dessutom så är de väldigt svårt att hitta ett par perfekta jeans på t.ex Ginatricot, Hm & Bikbok så julafton är ett bra tillfälle att önska sig några lite dyrare med bättre kvalitè. Hilfiger, True religion och Gstar har jätte snygga jeans!
7. Odd Molly blusar - To die for. Grymt fina! Blusar överhuvudtaget är fina men de här slår ju alla. Något jag verkligen tycker alla borde önska sig! Men de är ju också en smak sak.. haha ;)
8. Fina underkläder - Gilly Hicks har jätte fina trosor! Har ju lagt upp någa förut i bloggen också. Men en fet hiss för de! Även Victoria Secret har snygga underkläder och de finns massa andra butiker.. Men de är 2 av de.

Förlåt för att de står "Byirres" över hela collaget, tycker de är sååå fult men är tvungen pga alla mina copycats. ;) Hellre så här än att se 10 andra bloggare som kommer lägga upp de här collaget och leka duktiga på att göra collage. Ifall ni vill ha fler tips så har jag massa så kommentera bara då  så gör jag "en fortsättning" och lägger upp fler tips! Pussar & kramar.Anonym

Vissa flera julklapps tips ! Typ samma delar osv . Typ vad man kan köpa till mamma,pappa & vänner . Skulle betyda skit mycket + vad du önskar dig :)URL:


Erica

ASBRA !
skulle gärna ha mer sådana tips, + (som den ovan sa) vad man kan köpa till olika pers

och så skönhetstips. Ska till stockholm snart också , så lite favvoaffärer, trender och så?

puuussURL:


Anonym

VISA MERA JULKLAPPS TIPS NU !URL:


Camilla

de byxorna som är i mitten på nummer 6, vet du vart man köper de? :) svara gärna i min blogg på svaret. KRAM! - jätte fin blogg.URL: http://amandaliljencrantz.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?