Angående min blogg
// Allmänt

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att få bloggen att fungera igen.. Jag orkar aldrig fota för är nästan aldrig fixad så att de blir kul att ta bilder. Alltså de var faktiskt väldigt länge sen jag gick ut och fotade bilder tillsammans med en kompis t.ex. Jag har jätte mycket plugg och träning så jag knappt hinner med mina vänner. På morgonen orkar jag gå upp i tid ungefär 2 gånger i veckan. Nej nu ska jag inte överdriva men jag är helt slut på morgonen och har sovit så lite att jag inte orkar gå till skolan. De går inte toppen i skolan men inte dåligt heller. De går inte bra i handbollen jag har så mycket att ta igen och bloggen går de inte häller bra för. Jag tappar kontakten med fler och fler vänner och ingenting går rätt just nu. Känns allt annat än bra. Vet inte vad jag ska göra för att få allt att funka men får väl försöka att planera mina dagar ännu mera så jag får allt i skolan gjort, så jag tränar bra och får tid över till kompisar. Vill verkligen inte lägga ner bloggen men just nu ser de ut som att jag kanske borde ta en paus.. vilket känns jätte synd med tanke på att jag aldrig haft så mycket besökare som jag har nu. Men behöver lite hjälp nu. Hur tycker ni jag ska göra?Fanny

Neeeeeeeej nej nej sluta inte blogga, din blogg är den absolut bästa jag läser och det skulle kännas skit stomt om du slutade!! Hoppas allt löser sig med skolan osv.....! KramURL:


Anonym

Jag tycker verkligen inte du ska lägga ner bloggen! Den här bloggen är en av dom få bloggarna jag läser och tycker om! Din blogg slår alla! Det gör inget att du kanske inte bloggar på några dagar bara du inte lägger ner den! :'(URL:


Anonym

Glömde en grej. Satsa på det du verkligen vill bli! Alltså en stor bloggerska! puss/ en av dina läsare som älskar din blogg! :**URL:


Emilia

Neeeeeeej sluta inte blogga! Din blogg är den bästa jag läst på evigheter, skulle vara såååå tråkigt om du sluta! Men ta typ en paus eller något ett tag, eller satsa på att göra två inlägg i veckan? Det är inte jättemycket men tillräckligt för att du ska hålla en del av statistiken uppe och så att man vill fortsätta läsa din blogg. Kram!URL:


Amanda

Skulle vara hur tråkigt som helst om du slutade men gör de som känns bäst för dig! <3URL: http://ail.blogg.se


Anonym

sluta inte :)URL: http://theresebjorkmans.blogg.se


Anonym

Satsa på din skolgång (dvs framtid) först och handbollen.
Någon skrev att du borde satsa på att bli en stor bloggerska, det säger jag NEJ till. Bara hur dumt som helst, bloggen är och kommer aldrig vara din framtid. Du kommer behöva en bra utbildning osv senare i livet.URL:


Nora

NEEEJ! SNÄLLA IRRE SLUTA INTE BLOGGA!!!! N.E.J!!! Don´t do it man!URL: http://blondpower.blogg.se


Sofia

Neej sluta inte! Men ifall du vill ta en paus så gör det! Kanske 2-3 inlägg i veckan eller nått :)URL:


Anonym

Jag älskar verkligen din blogg och vill att du ska blogga jätte ofta!
men jag förstår dig... det är okej om du vill ta en paus, och när allt har blivit bättre så kan du ju börja blogga igen? :)URL:


Anonym

snääälla sluta inteURL:


Anonym

Snälla fortsätt din blogg är en stor insperation för mig, och många andra, och du är en jävligt cool brud!URL:


Merve

Neeeeej sluta inte läser din blogg varje dag!
Men gör de du känner dig bäst för!<3URL:


Anonym

Lägg ner bloggen!URL:


Anonym

Satsa på bloggen , du är min inspration till att jag ens bloggar . Seriöst om du slutar gör jag också det , du fick 3 hela inlägg på min blogg hur bra din blogg var . Har 30 läsare så är inte lika känd som dig men snälla , gör tidsinställda i nlägg vid träningar , eller photoshop saker ? Jag vet inte men blogga ! Tänk att all hate du får är bara kärlek , dom skriver sånt för dom är avis på dig . Mina vänner säger alltid i skolan.."Oh shit har ni läst irres" Du fattar nog inte hur känd du kan bli + du är typ redan det . Du har sjukt många läsare per dag och älskar dina mode kollage + tips & innelistan . Du är sjukt duktig på det du gör så du ska vara stolt för bloggen . Jag vet hur det är med skola & träningar . Jag tränar 5 gånger i veckan och det är jobbigt med bloggningen . Men det är värt det , jag kör allt tidsinställt . Alla som vill att du ska lägga ner bloggen dom bara säger så..men varför läser dom din blogg då ? Patetiskt !URL:


sandra

Hoppas det fixar sig!URL: http://sinkila.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?