Ännu en copycat.. de kryllar av dom!
// Åsikter/tankar


Börjar bli van.. inte lika chockad nu som jag blev förut! Får ju se minst 2 som kopierat ett collage eller ett inlägg i veckan, oftast mer. Snart lär jag bli van också vid att inte bli irriterad. Men ärligt talat så stör de mig förjävligt att jag faktiskt nu kommer bli tvungen att skriva "by:Irres.se" på varenda liten sak jag gör i ps. Men de tänker jag göra! Så jag slipper tänka att andra ska få komplimanger för mitt jobb. Hugs!AnnaMaja

fett jobbiga!URL:


empa

länka bloggen till mig, vill se!URL:


empa

länka bloggen till mig, vill se!URL:


Anonym

Du som har kopierat utav dem ju!

Svar: Låter troligt när jag la upp inläggen innan dom! Jag vet att jag gjort de själv och inte tagit av någon annan, de ser man också eftersom att de är min stil på collagen.
Irene MantonanakisURL:


Nicole [ Foto & Vardag ]

Inte roligt..URL: http://twinstars.blogg.se


Anonym

här är hennes blogg -http://hedins.blogg.seURL:


Anonym

Lägg in texten i mitten av collaget så kan inte photoshopa bort det eftersom då har dom förstört hela bilden och har inget att lägga ut ! :)URL:


Anonym

jag undrar vad du spelar för sport ? och i vilket lag? :)URL:


Anonym

gör skydd på bloggen så att man inte kan kopiera då?URL:


None None

Hej Irene! Tycker verkligen att du borde skaffa skydd på bloggen så att det inte går att koperia någonting, så tråkigt för dig om det händer hela tiden. Tror att det går att hitta på google eller nåt :)

Puss!URL: http://miriamochlauras.blogg.se/


johanna

men det är ju ändå bara att printscreena bilden så det hjälper inte med kopieringskyddet...URL:


Anonym

Hej förstår att du blir irriterad men skriv bara ditt namn i hörnet av dina collage isf så kommer det inte hända. Och istället för att bli arg kontakta bara oss och be oss ta bort inlägget då, och varför hänga ut just våran blogg om det nu är så många som kopierade. nu var det inte jag som gjorde inlägget men ska snacka med nora om det om det var en sån stor grej så kan vi ta bort inlägget, och så ska du ta bort bilden på våran header ifrån det här inlägget. Kram! :)URL: http://hedins.blogg.se


louise

fyfan vad töntigt. tror du att du är någon jävla kändis eller? "ser minst två som har kopierat mig" haha du letar ju och det var allt du hittade! det är direkt som om det är något speciellt med dina bilder bara så du vet. kram. ps. ääääälskar dina ögonbryn så snygga! var har du köpt dom?URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?