Fortsätter blogga
// Åsikter/tankar

Jag är inte redo att lägga ner bloggen! Den gamlaste bloggen jag kan hittar är från 2009. De betyder att jag har bloggat i minst 3 år men vet att jag även haft gamlare. I 3 hela år har jag bloggat och satsat på att få den större! Jag har kämpat med den. För 3 år sen skulle jag aldrig kunnat tro att jag skulle nå hela 600 läsare. För bara ett halv år sen hade jag runt 150-200. De är inte enkelt att jobba upp statestiken och även om jag inte har flera 1000 har jag ändå mycket för att vara lilla jag. Ska jag kasta bort de här pga att jag inte har tid?bloggen är något jag älskar och jag älskar att få små gulliga kommentarer från er bloggläsare eller när folk frågar "är du Irre?" och sen säger att de känner igen mig från bloggen. De känns sjukt kul ska jag tala om. Älskar att göra bra inlägg och sen va nöjd med de efteråt. Folk säger att "de är slöseri på tid" men enligt mig är de inte de. Folk säger att man känner sig "tvungen till att blogga". De är sant, man kan göra de ibland! Men om jag inte vill eller orkar blogga då gör inte jag de. Jag gör de själv för att jag vill de! För att jag vill ha mycke besökare som stannar osv.. De är absolut inte slöseri på tid. Jag tycker de är kul att göra inlägg, fota göra modecollage osv men de kan vara svårt ibland och ta tid. Om man kan säga att de är slöseri på tid då skulle man lika gärna kunna säga att t.ex att rita är slöseri på tid. Eftersom att både blogga och rita är något man skapar. Jag har ofta funderat, slösar jag bort mitt liv?men nej de gör jag inte. För jag gör något jag tycker om och något jag tycker är kul! Alla ni där ute som kanske inte har ens 100 läsare men vill nå högre. De går! Tro mig. Kolla bara hur jag utvecklats. Från att ha 30-600. Dessutom så vet jag, att om de finns 600pers som tycker min blogg är rolig och intressant då finns de flera! De gäller bara att de hittar hit. Så jag tänker inte slänga bort de här nu! Jag fortsätter blogga som förut och fortsätter satsa mot högre mål men nu vet ni att jag har lite svårt med tid ifall de blir bad update. Tack alla gulliga för era kommentarer och ni som har skrivit till mig om att jag inte ska sluta blogga, att jag ger insperation och att min blogg är bra osv.. Tack! Blir så glad när de uppskattas. 

Bloggen genom tiderna.. lägger inte upp de värsta!Ems

Hej hej fina du =)
jätte fin blogg =)

hoppas du haft en bra dag.
om du vill klicka gärana in och delta i dagens blogg.. http://emsinthebox.com/2012/october/alla-kan-vara-med-1.html#comment

om inte. kika gärna in och kolla mina tips på bloggen. kommer nytt nästan hela tiden =)

ha de super bra. kram Ems :)<3URL:


Moa

Yey, bra där :DURL: http://natalijamoa.blogg.se


Jenna

Din blogg är så bra :DURL: http://Http://belieberish.blogg.se


sara

Bra där irre! och tänk va kul sen när du blir äldre och går tillbaka i din blogg och ser vad du gjort under dagar och vad du tyckt är snyggt etc, :)URL:


Mattias P

Så ska det låta irre ge inte upp för du får bara mer och mer bloggare<3URL:


Mattias P

Bloggläsare ;)URL:


Clara

JAAAAAAaa TACK DU RÄDDADE JUST MITT LIV!URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?