Handen & pizza
// Allmänt

Vi drog somsagt till Handen! Hittade lite kläder där också.. jag fotar de imorgon! Ska även köpa en klänning som jag hängde undan där till Halloween som jag ska fira med lite folk på torsdag. Bland annat de jag var med idag! Alltså Felix, Amanda och Emil. Vi åt iallafall på en pizzeria efter vi varit i Handen och är fortfarande proppmätt efter en hel kebab. Vi fick sitta i Vip loungen, hur coolt är inte de? ;) Haha världens fulaste bild men var ju bara tvungen att visa bevis på att jag faktiskt är en very important person. Haha! Emil och Amanda kommer snart och de ska sova över här ivkäll, kul kul! Kramis.Anonym

Älskar dina photoshop bilder typ Tips &collage . Kan du göra ett inlägg vad man kan köpa till vänner , pappa , mamma osv ! Sen vad du önskar dig i julklapp . Visa video på hur du sminkar dig . Kan du göra mera wanties bilder + collage . Weheartit bilder också ! Sen göra random collage , jag vet inte typ min idol eller favorit plagg . Har tyvärr ingen blogg men vill ge dig tips för älskar när du gör sånna saker !URL:


Lova

Så sjukt fin blogg Irre! Hoppas du verkligen fortsätter med den, för du är oxå sjuuuukt duktig på att göra den intressant och läsvärd. PussURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?