Plugg, träning, plugg, träning osv..
// Allmänt

Det är så mitt liv ser ut just nu! Slutade skolan ungefär vid 3 idag och satt kvar i skolan med Mickis till 5 och pluggade! 2 timmar extra i skolan är bra! Sen åkte jag till träningen direkt, 3 timmars träning. Så inte tagit de lugnt alls idag. Imorgon efter skolan måste jag läsa historia direkt efter skolan och kl 5 ska mamma förhöra mig och hjälpa mig ännu mer. Förhör på torsdag. På torsdag efter skolan så måste jag läsa ut min Engelska bok, ungefär 100 sidor kvar så stannar även då kvar i skolan och pluggar och sen drar direkt till träningen. I helgen måste jag plugga matte för har diagnos på måndag. Alltså de är sjukt mycket! Thats why my blog sucks. Men jag ska försöka mitt bästa men just nu är skolan prio nr 1 eftersom de hänger på hela min framtid. Så förlåt mig alla underbara läsare att jag gör så grymt dåligt ifrån mig just nu på bloggen. De ska ske en förbättring!Anonym

så jävla ful! HAHAURL:


Anonym

Haters gonna hate *suck*URL:


Vanessa

Okej, för det första, bry dig inte om den andra kommentaren, någon liten fag som inte har något liv, okej? ta inte åt dig.

förstår att du inte har någon tid, men lite frågor till när du har tid till att svara på dom. Vad och hur tränar du? Vart sitter ni i skolan efter ni slutat, stänger inte skolan?

du är jättefin, bry dig inte om vad någon annan säger.URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?