SemonieofSweden
// Åsikter/tankar

Okej! Min kompis va inne på min blog och såg de här med min "copycat". Han kommenterade hennes blogg och fick ett svar, kolla videon bara så fattar ni..
Tycker han har SÅÅ rätt när han säger, "de är bloggvärlden?alla lägger sig i". För de är sant! De är samma sak på fb och insta men ännu mer på bloggar eftersom man kan vara anonym. Då kommer alla de här fega personerna som inte vågar stå för sina namn och kommenterar. Och att de står t.ex "Julia" eller "Maja" menar jag inte som ett namn. Antingen med sin blogg eller för och efternamn! Då är man inte anonym och vet ni, jag tycker faktiskt de är väldigt modigt att kommentera från sitt namn (när de ska gå imot mig eller vara dum) eftersom att de är så ovanligt nuförtiden.Emma

HAHA, du verkar ju inte precis känna din kompis, det är ju en tjej, inte en kille....du skriver att din egna kompis är en killeURL:


Ellen förare

hahahahahahhahahahh bullshitURL:


emma

OMG vilken ful jävel! Asså snälla vadå bloggvärlden då får väll du skylla dig själv att du har en blogg! Ta konsekvenserna! Skyll dig själv säger jag bara och jävligt fegt av dig att lägga ut det här så typ alla börjar hata henne. Dina och hennes läsare har inget med det här att göra men du blandar in dom! Så snälla sluta med dom här jävla fjortis skiten om att hon tog din design och skit och säg bara till henne och dina läsare kanske inte tycker om att höra dig sitta och gnälla om en fucking person.URL:


Ellen

Jätte kul Jacob Ravander, du behöver ju inte kommentera i mitt namn -.-URL:


Sally

Visst det var omoget av clara att kopiera dina collage och att härma din design , men som din "kompis" säger det här är bloggvärlden och då får man stå ut med att vissa kopierar en. Designen har hon iof inte gjort själv så det kan du inte skylla på henne men säg till henne på facebook först. Och sen jag tror faktiskt att det är en tjej på videon :)URL:


SemonieOfSweden - Stockholms Stolthet!

Hej på er alla som inte kan se skillnad på tjejer & killar :)

För det första så är jag en kille, och det kan man se vääääldigt tydligt. Jag har en röst som en kille & mina drag i ansiktet är manliga, så jag förstår inte vad ni ser som en tjej på mig? T.o.m mina kläder jag har på mig i videon är manliga. Och jag är Irenes KOMPIS inte "KOMPIS" Haha ni är pinsamma ni som säger att jag är en tjej :')URL: http://nattstad.se/semonieofsweden


Lexiiiiii

Haha det som är mest omoget och pinsamt är att Clara vägra erkänna att hon kopierade Irenes collage men hennes kompisar verkar gör jobbet redan. Irene är en stark person och hon vågar iallafall säga emot.URL:


Linnéa Lindell

Vad heter typsnittet du skriver med i dina inlägg? :)URL: http://laavio.blogg.se


Anonym

börja blogga normalt igen irre ;)<3URL:


Anonym

Meen guuuud va pinsamma ni är!!URL:


Ronja

så jävla pinsamma, ni har gjort de till andra världskriget. snorungar. lämna claraURL:


Felicia

ÄR DET DÄR EN KILLE?! :OURL:


SemonieOfSweden - Stockholms Stolthet!

Varför kan ni inte länka era bloggar också? Vill ju se vilka ni är som inte lärt er nånting :(URL: http://nattstad.se/semonieofsweden


JULIA OCH JAG HETER DE PÅ RIKTIGT OKEJ

Asso ska ni gå imot Clara nu, asso fy vad taskiga/läskiga ni e, gör videoblogg och allt skrver texter på din blogg, hahahaxURL:


Claras homie

du e patetisk! trycka ner henne för att hon tagit lite inspiration? Clara har pratat om den jackan och rosa hunters i flera veckor... tror det finns fler i världen som använder samma kläder som dig? eller vad tycker du? det finns fler som gillar rosa hunters liksom? då kan man ju säga att du härmar vem som helst med att gilla en michael kors väska? PATETISKT... PS : LOVE YOU CLARAURL:


Emilie

Bara lämna Irre ifred. Om hon vill skriva inlägg om detta i sin blogg så får hon väl göra det? Det är hennes val och hennes blogg, inte eran. Hon är sjukt modig som skriver om detta, även fast hon vet att det finns risker att hon kan bli påhoppad. Om detta vore jag, så skulle jag bli sjukt irriterad om någon kopierade mina collage utan att ens fråga om lov eller ge cred? Tänk er in i situationen själv innan ni kommenterar något okej.URL: http://emiliexo.blogg.se


JULIA DEN BÄSTA

Du är riktigt pinsam.. Du är ju inte direkt en mogen bloggare, tycker du borde veta bättre än att hänga ut folk sådär. Bara patetiskt och trashigt, du äger inte någon av dom där kläderna och collaget gör hon som hon vill. va inte så omogen, ge dig.URL:


Cicci

Men omg.. Haha. Stå på dig kusin, du har gjort helt rätt och inte ''hängt'' ut ett skit ;)

Haters gonna' hate.
Love u.URL: http://saltsockervadd.devote.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?