Svar på tal
// Q/A

"Hej kan du snälla berätta var någonstans du köpt den där skjortan som du har på dig? Den där blåvit randiga? Puss"
Svar: De är en piké och jag vet tyvär inte vart den är köpt.. :/ de står inte och jag fick den av en kompis! 

"vart hittar du vita hunters?"
Svar: De finns på eshoes men de är slut på i lager så letar efter en annan sida... inte säkert att jag kommer hitta de så då blir jag antagligen tvungen att köpa en annan färg och de blir inte svart! Har bestämt mig för att inte köpa svarta.

"men är det okej att kopiera dina college och under bilden skriva "detta college låna jag från irres blogg, läs den här" Och sen länka dej? eller vill du inte det :)"
Svar: Ja enligt mig så är de okej att lägga upp mina collage, mina texter osv ifall man skrivet att jag gjort de! De är inte samma sak som att låtsats att man gjort de själv. Så att lägga upp mitt collage och skriva att jag gjort de + länka till min blogg är helt okej!

"Vilket lag spelar du i? :) Jag ska också spela SM i helgen :)"
Svar: Jag spelar i Tyresö HK! Åh vad kul. :) Kommentera gärna när du är född och vilket lag du spelar i så jag vet! 

"hej! Jag tycker att du har sjukt finkladstil och läser din blogg varje dag. Skulle du kunna lägga upp lite förslag på ett par fina vinter jackor, har sökt runt på både internet och kollat i affärer. Men skulle du kunna göra det, inte för dyra heller. Kram!"
Svar: Åh tack så mycket! Självklart kan jag de, har lagt upp ett inlägg här med jackor men de är ioförsej ganska dyra.. Sen finns de ju jackor i mina modecollage om du trycker på min kategori "drömoutifts". Men de är också rätt dyra.. så självklart kan jag fixa ett med lite billigare också! Kram.

"Älskar bilder på er två! Har lite frågor om er. 
1. Hur länge har ni stor tillsammans? 
2. Tror du ni kommer hålla länge? 
3, har ni haft sex?"
Svar: Först, tack! 1. Om du menar hur länge vi har varit tillsammans så 2 månader och 5 dagar. 2. Ja de tror både jag och han. 3. Nej! 

"Står det "Johann <3 Irene"!!??"
Svar: Nej de står "Johana <3 Irene". De ser du om du kollar på mina andra spegelbilder. Im not otrogen ;)

"Fin blogg, ska börja följa :D har du löshår förresten eller är det färgat på det sättet?"
Svar: Åh tack och kul att du stannar! Jag har löshår och de är blondt så de är darför de ser ut att vara "färgat på det sättet". :)

"Om jag inte ser fel spelar du i Tyresö. Vilket/vilka fotbollslag håller du på förutom Tyresö?"
Svar: Jag spelar i Tyresö handboll.. slutat på fotboll! Men jag håller på Tyresö och Hammarby!

"Har du betalat för din design?"
Svar: Yes! 150 :- och jag är jätte nöjd. Köpte den av Nathalie och kommer beställa design av henne nästa gång jag vill byta också.

"videoblogg på er två?"
Svar: Vi kan försöka men då måste vi ha något att prata om.. haha!

"Vart är de rosa mjukisarna ifrån? :)"
Svar: Från Odd molly, åh så grymt snygga.

"förstår att du inte har någon tid, men lite frågor till när du har tid till att svara på dom. Vad och hur tränar du? Vart sitter ni i skolan efter ni slutat, stänger inte skolan?"
Svar: 1. Jag tränar handboll, går ut och springer (rätt sällan) och styrke träning hemma som sit ups, plankan, "kissande hunden" och andra övningar. Tränar mest mage och rumpa men även ryggen. Jag och min kompis Miquela ska köpa gymkort och jag ska prata med henne redan imorgon så vi kan fixa de så snabbt som möjligt! 
2. Alltså, vi har ju en ny skola som är väldigt fin så de finns utanför klassrummen bord bänkar/stolar och påsar som är som zakko säckar fast fyrkantiga och större som man kan sitta vid.. de finns även grupprum och så men vi väljer att sitta utanför klassrummen bara där de finns bord mm.. Skolan stänger runt 17.00 så de går att sitta kvar till dess!

"så fin du är! vilken kamera använder du? :)"
Svar: Åh tack! Jag andänvder mig av Nikon D3100. :)

"kan du tipsa på jeans om man har typ kurvigare"
Svar: Jag är verkligen inte bra på de här med jeans men är jätte nöjd med Levis jeansen jag köpte och de finns för alla. Till dom som knappt har några kurvor och de med så de tipsar jag om! Kostar dock 1000:- så inte riktigt samma sak som att köpa ett par på Hm/ginatricot och vet inte vilken prisklass du sökte i men de är iallafall värda priset enligt mig!

"Var kan man köpa jeansen?"
Svar: Alltså jag hittade de på Nelly.com men när jag kollar nu verkar de inte finnas kvar... vvvviktoria

Jag frågade det där med sm i helgen, och jag spelar i Halmstad HP och är född 98. Tyvärr skulle jag inte möta dig :( Lycka till! :)URL: http://vvvviktoria.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?