4 favoritbloggar
// Tips


Någon frågade ju om vilka bloggar jag läser så här har du/ni svaret..

Andrea Lindelöw
Den här tjejen har ett riktigt fint och sött utseende! Jätte bra klädstil. Äger ett par skiit snygga primeboots t.ex! Jag vet inte exakt varför jag fastnade för hennes blogg men en av anledningarna är iallafall hennes klädstil. Skulle varit grymt kul om hon började lägga upp outfits varje eller varannandag. Nu lägger hon upp lite då och då. Se mera modecollage skulle också vara kul. Men nu tycker jag ni går in och kollar, tryck här.


Nicole Grängshem
Även denna tjej är jätte fin och precis som Andrea så har hon ett jäättee fint leende! Hon har också jätte bra klädstil och lägger ofta upp outfits och uppdaterar bra. I den här bloggen fastnade jag för hennes fina outfits och hennes fina bilder. Hon har även bra med besökare! Och hon tackar nog inte nej till fler, så tryck här.


Isabella Johansson
Den här tjejen är en grym fotograf. Om jag vet rätt så har hon gått foto/media linje eller något sånt. Eller hon kanske går det nu tillochmed?iallafall så är hon skit bra på att fota. Alltså bokstavligen. Även hon har en bra klädstil men kanske inte riktigt min stil. Den ända nackdelen med hennes blogg är att hon uppdaterar väääldigt dåligt. Men kul att gå in på då och då iallafall! Tryck här.


Jennifer & Stina Qvarforth
Bloggen drivs av 2 systar, den ena heter Jennifer och är 17 år och Stina som är 14. Det båda är väldigt fina och älskar att shoppa om jag förstått rätt. Iallafall så har båda de väldigt fina kläder och man får mycket insiperation. Det lägger upp mycket modecollage och sånt också, ett stort plus! Tycker verkligen det är värt att gå in och ta en titt! Tryck här.

Så det här är 4 bloggar jag går in på varje eller varannan dag. Det finns väldigt mycket bloggar jag tittar in på ungefär 2 gånger i veckan men det är det här jag läser mest!Nicole

Tack för länkningen :)URL: http://nickys.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?