Svar på kommentarer
// Q/A

SVAR: Åh tack söta du! Dina ord gör mig verkligan glad. Bättre bilder på hollister jackan har du precis här under & fler outfits bilder är något jag jobbar med. Har tänkt på det mycket och kan lova outfit bilder på helgerna men därimot försöka på vardagar. Tycker bara det är tråkigt eftersom att det flesta av mina outfits jag har i skolan är väldigt "chill/soft". Typ mjukisbyxor.. (haha)

SVAR: Eftersom att inte jag gjort designen så vet jag inte men det borde jag ju kunna kolla upp.. hör av mig på facebook isåntfall! Designer gör jag inte gratis utan tar 50:- så tyvär måste jag säga nej! Kanske kommer någon tävling då man kan vinna design därimot ås håll utkik. ;) 

SVAR: Jag la upp en bild när jag stog framför spegeln i bikini då jag var i Grekland nu i somras. JA det gjorde jag! Men jag sa ju att jag tyckte det var skillnad på bikini & bhbild eller hur?alltså det är MIN åsikt och jag säger inte att det är den rätta åsikten men alla får tycka som de vill. Men dubbelmoral skulle jag inte kalla de.. eftersom att jag aldrig skrev att jag tyckte de va fel att lägga upp bikini bild. Men om man står och putar med hela kroppen i bikini också så blir det ju samma sak kanske men lägger man upp den officiellt är det kanske inte lika mycket en "privatbild" som de bilder man skickar till en kille då den lovar en att inte visa den för någon. Fast jag tycker man borde tänka på vad man lägger upp på nätet också! Och inte bara slänga in en massa bilder bara för man är snygg/sexig. Det här ämnet skulle man kunna diskutera i åratal men jag hoppas ni förstått vad jag velat få fram..


SVAR: Ja det har hon faktiskt! Dessa 2 bilder har min söta mor tagit. Haha hon bombade med bilder men de här var nästan de ända 2 som blev bra!


SVAR: Alltså jag har inte letat upp hur gammal hon är eller så för det orkar jag inte men det står att hon är 17 i hennes beskrivning på hennes blogg.


SVAR: Det är inte jag som gjort den! Jag köpte designen av Nathalie för 100 :- men betalade även 50:- extra för att hamna först i kön.

SVAR: Alltså jag är väl ingen spågumma eller så så jag vet ju inte vad som kan hända. Jag kan inte säga om bilden kommer upp någonstans eller inte. Eller om någon kommer kalla dig orre eller inte men en kille har iallafall inte rätt till att kalla dig orre pga en bild så jag säger bara ignorera. Skit i de som försöker trycka ner dig för de trycker ner dom!

SVAR: Det finns en Vila butik i Gallerian bredvid MQ. Längst borta där vid Hollister & Bikbok.


SVAR: Jag vet inte exakt men sist jag kollade var jag 165/166.

SVAR: Det är löshår.. Tyvär ;)


SVAR: Åh tack 1000 gånger om! Yes jag spelar handboll med Parichart. Ehm jag vet inte exakt vilket du menar..?men tänkte om du menade det vita virkade linnet jag andvände så köpte jag det på Vero moda. Puss! :)

Har fått massa fler frågor.. de kommer nya svar på tal!Anonym

Snälla skulle du kunna ha designtävlingar ? Eller typ college tävling ? där du kan göra mode bilder typ ?URL:


Towie

Gillar att du svarar på läsarnas frågooor! Finns många som inte gör det, utan bara på "negativa" för att försvara sig. Visst, dessa personer vet att folk läser deras bloggar ändå, vare sig de svarar på vart de köpte jackan eller ej...)URL:


Anonym

Hej! Jag skrev kommentaren om bikinibilden (som jag ifs trodde va en bh). Men jag försåt fortfarande inte vad du menar? Vad spelar det för roll om det är bikini eller bh? Menar du typ såhär: om man står i bikini och posar sexigt är det samma sak som att lägga upp en bild där man står vanligt i bh? Eller har jag missförstått? Många frågor där, haha ;)URL:


Linnea Solem

Hur mycket kostade din hollister jacka? sjukt fin blogg!URL: http://linneassolem.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?