Till alla bloggsatsare
// Tips


• Tänk ut vilka kategorier din blogg ska handla om först! Ska du ha en blogg som du vill satsa med och komma långt på kan den t.ex inte bara handla om vardag för då måste du ha ett sjukt intressant liv! Då kanske du tillochmed behöver gå in ganska långt på ditt privat liv för att folk ska tycka det är kul att läsa så jag tycker man ska välja något extra. Foto, mode, åsikter/tankar, någon sport(?). Något du tycker är kul att skriva om och är intresserad av! När du valt ut en kategori eller flera så bestäm hur ofta de inläggen ska komma upp per dag, vecka. Jag försöker lägga upp 1-2 mode inlägg per dag!

• Bilder är viktigt! Om du ska satsa så är det ganska viktigt att du har en hyfsat bra kamera och att bilderna liksom inte är tagna med mobilen hela tiden för de kanske inte är så kul. Har du en fotoblogg så är det ju väldigt viktigt men även i annat fall så tycker jag själv att det är mycket roligare att se bilder från någons vardag om de är bra kvalité! Plus, försök att inte ladda upp en och samma bild flera gånger på bloggen. (vet att jag själv gjort detta men försöker att undvika de)

• Tidsinställda inlägg.. Jag älskar att man kan göra tidsinställda inlägg! Det är så bra & smart. Tycker verkligen att ni som har ganska så fullspäckade och stressiga dagar borde andvända er av de. Om jag har skola och sen träning och inte hinner komma hem är det ju skit bra att jag bara kan sätta ett mode inlägg t.ex på tidsinställt. Så tips till er bloggare, gör tidsinställda inlägg för bra uppdatering är viktigt.

• Har du en blogg du gillar?vad bloggar hon/han om och vad är kul att läsa i dens blogg?vad är de du fastnar för?är det kanske dens inlägg när den skriver vad den tycker och tänker om saker?isåntfall skriv om det du med! Då finns det antagligen fler som tycker som du och också tycker det är kul att läsa om sånt. Jag säger inte att man ska kopiera av sin favorit blogg helt men man kan alltid ta insperation eller bara kolla vad man gillar med bloggen.

• Länkbyten tycker jag är riktigt bra! Men gör med någon som har läsare så du tjänar på de. Du måste få din blogg att synas på något sätt och det är ett smart sätt. Jag har gjort ganska så mycket länkbyten på sistonde men det hjälper ju också för har ju fått en massa nya läsare.. så jag rekommenderar verkligen länkbyten!Anna | Lauana

Bra tips!:)URL: http://lauana.blogg.se


Jennifer Bodin ♥

Okej det låter bra! :)URL: http://booodin.blogg.se


Alexandra Pettersson

Jättebra tips! :)URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?