Min början av påsklovet
// Allmänt

Eftersom jag inte bloggat tänkte jag uppdatera nu när jag har tid! Iallafall så startade jag påsklovet och träffade Johanna och Julia, vi åkte till Huddinge och hade några planer men planerna krashade.. haha. Så vill inte ta upp detaljer men kan säga att vi åkte dit i onödan. Men jag träffade Matilda och sov där! På morgonen dagen där på så åkte vi och solade solarium, fixade oss och sen åkte vi hem till Kevin i Christophers klass och var med de 2, Robin, Sebbe, Leo och Linus. Vart en jätte lite galen kväll, men iallafall hämtade mamma mig sen och så åkte vi till mig och sov där. På morgonen åkte vi och solade solarium igen, sen åkte vi mot Matilda men blev fast utanför Ica och solade och vi gick runt i centrum i en timme. Sen gick vi till Matilda, sminkade oss lite och jag åkte hem till Christopher och sov över där. Vi gjorde egentligen inte så mycket men vi hade det mysigt iallafall. På morgonen åkte jag och Matilda och gymmade, sen gick vi till NK där jag fick med mig en Michael Kors väska. Äntligen! Trodde faktiskt inte jag skulle köpa den när jag var på väg in att kolla. Har funderat på 2 färger och varit ganska bestämd på att köpa en lysrosa men eftersom den inte finns i Sverige fick de bli en mörkbrun! Jätte fin den med. Sen åkte jag och sov hos min halvsyster. Vaknade, gjorde inte så mycket igår utan var på påskmiddag och träffade Matilda efter den. Vi åkte till hennes pojkvän där Vicktor var så hängde lite med de och någon Filip sen 2 st jag inte har någon aning om vilka de är. Haha lite akward. Sen igår sov jag och Matilda här hos henne och nu ska vi snart dra och sola eller om det bara blir jag. Vet inte riktigt än, nu ska vi planera för dagen! Puss.

Första dagen då vi fick lov, sov hos Matilda.


Började fredagen med en wifey frukost gjord av våfflor, smoothie, juice, banan, sylt osv. Bilder från när vi var hos Kevin med killarna bilden under och söta jag och Matilda på bussen på väg hem. 

Lugn lördag då vi båda var ganska trötta efter fredagen. Solade solarium + sov hos Christopher.


Gymmade söndag morgon, köpte väskan och träffade på Wille från Wild kids på vägen hem på plattan, fastnade i Rmms video också. Denna kväll sov jag hemma hos min halvsyster. 


Teckningarna fick jag av min söta kusin och hennes kompis igår på måskmiddagen. Bilderna i mitten är innan vi gick till Matildas pojkvän, bilden till vänster längst ner från när vi var där. Jag & Vicktor på bilden och den sista bilden innan vi skulle sova. 

Långt inlägg, hoppas ni orkar läsa! Ska försöka blogga oftare så att inläggen slipper bli så här långa. Puss.Rebecca

Kan du sluta fylla i dina ögonbryn så kantigt. Du är verkligen skit fin, stör mig bara på dina ögonbryn, pusspuss gummanURL:


joanna-livet med Asperger

Du verkar ha haft en fint lov:)URL: http://domkallarmighannes.com


Anonym

En fråga bara, när du festar och blir "full" tar du av dig linserna då? Eller sover du med dom? Går de bra då? :)URL:


Anonym

Hur mycket kostade väskan?URL:


Anonym

Vilken rmm video var ni med i?URL:


H

asså DINA ÖGONBRYN!!!!!!!!!!!!!URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?