Questions/Answers
// Q/A

Q - Du ser inte ut som 14 :o mer som typ 16-17! Men varför dricker du? Haha. 14 är inte så gammalt. Aja, tycker du har sjukt fin stil så om du kunde ha mer om mode på din blogg så skulle det vara perfekt! Kram från lilla mig
A - Varför dricker jag..? Antar att jag på något sätt tycker det är kul att bli lite lullig osv. Dock tycker jag inte om att "tappa kontrollen" helt över mig själv. Då gör man bara saker man ångrar! Men jag ska försöka börja festa mindre för drickandet är ju inte bra, förstör för träninge och min mammas förtroende till mig. Annars tack så jätte mycket för komplimangen och det ska jag försöka! Kramis.

Q - Vad för synfel har du? Jag har -3.50 på båda ögonen haha ser skitdåligt
A - Jag ser dåligt på långt håll och har -1.25 bå båda ögonen.

Q - Vart är linnet ifrån? Jättefint!!!
A - Hollister, tack! 

Q - Vad är det för tidning, vart praoar du? Hur lyckades du få till vad som låter som en fucking F A N T A S T I S K prao? Du är jättefin, Kraam
A - Hp, Haninge posten. Alltså min mamma känner tjejen som jobbar där. Var faktiskt riktigt kul! Tack så mycket, kramis. 

Q - Vilken storlek är väskan? Mellan eller stor? :)
A - Ehm, ingen aning! Men skulle gissa på mellan, fast den är ju stor? Haha men finns säkert större så mellan TROR jag! 
Q - Hur redigerade du bilderna ovan? Kan du snälla lägga ut en före och efter bild och sen berätta exakt hur du redigerade? :) SNÄLLA!
A - Alltså flera st har bett mig göra bilder då jag gör utan redigering och med, men i just den frågan så är jag rätt lat.. Så kan inte lova något men ska försöka komma ihåg/orka det. 

Q - När ska du byta design?
A - Jag och Thea ska starta en blogg tillsammans. Vi har redan nu kollat lite på inlägg osv som ska upp på bloggen, hon kommer faktiskt till mig snart då ska vi ta bilder tillsammans. Då kommer en ny design! Så skulle gissa på kanske till ungefär 1 Maj..? Om det inte blir några fel med designen, att vi inte kan beställa osv.

Q - Vad heter din kille och hur blev ni tsm?:)
A -  Han heter Christopher och vi gillade varandra och vi ville ha ett förhållande. 

Q - Vilken rmm video var ni med i?
A - Haha.. "Haffa guzz". 
 Anonym

Länka videon till haffa guzzURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?