Alla julklappstips
// Allmänt

Allajulklappstips.com är en super smart hemsida där det finns massvis med tips om vad du kan köpa till folk i julklapp. Smidigt om man har problem med det. Eller om du själv inte riktigt skulle veta vad du önskar dig kan du gå in och kolla. Tipsen är uppdelade i fem olika kategorier, billiga julklappar, julklappar till flickvän, till mamma, till pappa och till pojkvän.
Under flickvän finns det t.ex träningskläder, "modell för en dag" och egen designat mobil skal. Jag själv skulle bli väldigt glad av ett mobil skal med en bild på mig och min kille (om jag hade en). Så de var garanterat bra tips tycker jag! 
Under pojkvän så tipsar de bla om en väska, Premier League live och även om Boss herr parfym. Jag själv tror att många av mina kill vänner hade uppskattat något av dessa alternativ. 
In på deras hemsida för att se mer och kolla in de andra 3 kategorierna. Tryck här för att komma dit.
Stina

Hej irre! Jag har panik och du vet inte hur tacksam jag hade blivit för att få svar!! Så min fråga är om du vet vart man kan köpa (affär/internet) en paljett tröja/t-shirt. vet att de är ganska vanligt men den måste vara tajt!! UTAN volang!! Hade blivit så glad för svar! Btw du är skit fin och din blogg är as bra!URL:


Anonym

Hej irre! Snälla kan du göra ett inlägg men snygga väskor? Skulle verkligen bli tacksam för svara :)URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?