Questions/answears
// Q/A

Q - 0.28 Var det Julia larsson du var med? Hur känner du henne isf?
A - Ingen aning om vem det är!

Q - Hej irre! Jag har panik och du vet inte hur tacksam jag hade blivit för att få svar!! Så min fråga är om du vet vart man kan köpa (affär/internet) en paljett tröja/t-shirt. vet att de är ganska vanligt men den måste vara tajt!! UTAN volang!! Hade blivit så glad för svar! Btw du är skit fin och din blogg är as bra!
A - Nelly.com säljer de, tryck här. Det är den som är mest "vanlig" där med paljetter, annars är tröjorna med volanger, eller så är de kortare än vanliga eller icke tajta. Vet ingen annan som kommer upp i mitt huvud just nu! Hoppas den var bra. Tack så jätte mycket, kram! 

Q - Hej irre! Snälla kan du göra ett inlägg men snygga väskor? Skulle verkligen bli tacksam för svara :)
A - Hej. Jo visst kan jag försöka fixa det! 

Q - Är den lika gul som på bilden i verkligheten också? <3
A - Nej, men de var fult gul ljus när jag fotade så det är därför bilden överhuvudtaget är gulaktig. Dock har det vissa med lita gula nyanser, t.ex shade A som också är mycket ljusare. Jag har shade G. 

Q - Vilken gymnasielnje och vilket gymnasium tänker du på ? :)
A - Jag har ingen aning. Mina betyg är verkligen dåliga, därför förväntar jag mig inte komma in på den linjen jag vill gå. Sam/media. Kommer antagligen bara kunna gå yrkesförberedande och då har jag bara tänkt på vilket gymnasium, Fredrika. Linje vet jag inte än. 

Q - Har du saknat fotbollen?
A - Nja. Jag tyckte det var riktigt kul med fotboll, och när jag spelade både de och handboll hade jag svårt att bestämma mig för vad jag gillade mest. Men nu när jag inte spelat något av de på över ett år så har det varit handbollen jag saknat och därför är jag himla glad att jag börjat på det nu igen! 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?