Svar på tal
// Allmänt

Vilken kamera har du?
Svar: Jag använder mig av en Nikon D3100. 

Vart ifrån är tröjan?
Svar: Lager157

Hur lång är du? Och hur lång är din mamma egentligen? Du ser stor ut jämfört med henne.
Svar: Jag är ungefär 165, min mamma är 176. Det är inte min mamma på bilden, det var hon som höll i zumba passet vi tog bild med! 

Hej, har du tips på vinterjackor?
Svar: Hej! Jag har ingen koll på årets vinterjackor faktiskt men kan kolla om jag hittar några snygga och isåntfall kommer ett inlägg. 

Var bor du?
Svar: Det är en regel jag och mamma haft sen jag startade bloggen att det inte får skrivas ut. Det tycker jag är rimligt.

Var du ganska vältränad från början?
Svar: Ja, jag var nog rätt stark i magen.

Vart solar du? Följer din blogg varje dag den är jätte bra men du borde uppdatera mer!!:) skulle bli jätteglad för ett svar.
Svar: Ifall jag skulle skriva ut det skulle det vara rätt uppenbart vart jag bor. Så du får fråga det på facebook istället! Åh vad kul, och tack jätte mycket!

Skulle du kunna göra ett inlägg med snygga pälsjackor/västar? För jag vill verkligen ha en men hittar ingen snygg.
Svar: Kanske jag kan, vet att Hollies och Belle shoes säljer snygga pälsvästar. Pälsvästar kostar rätt mycket, därför har jag själv kört på en fejk päls från HM. Men för att vara fejk funkar den bra! Alma Ekholm

så snyggggggggg!!URL: http://almahanna.blogg.se


jane

Hej!
Det är superbra att du inte köper päls från flådda djur.
Det är fruktansvärt att se hundar, katter och tvättbjörnar sitta i sin egen avföring trampandes på varandra i trånga burar längs med restaurangerna i Kina. Det mest hemska är att höra dem skrika precis innan slakt.
Jag hoppas att du kan vara ett fint föredöme och ta reda på lite mer om hur pälsdetaljerna kommer till och inte rekommendera andra att köpa päls. Det är onödigt och ointelligent att stödja en bransch som går ut på utnyttjande och lidande.
http://www.peta.org/videos/stella-mccartney-takes-on-the-leather-trade/
Ha det fint /JaneURL: http://www.djurensratt.se/palsfri-handel

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?