Jag & Wilma
// Allmänt

Här får ni lite fina bilder från idag! Känns som det var jätte länge sen jag laddade upp bilder på mig med min kamera..? Kanske för att minneskortet varit borta och innan har jag aldrig orkat fota mig själv. Måste dock ta nya bilder nu, ordentliga! För världens bästa blogg designer hörde av sig idag och sa att hon kunde göra ett undantag men skulle dock få betala lite extra! Gissa hur glad jag blev.. hatar ju min blogg som den ser ut nu. Så tråkig! Längtar tills bilder till designen och själva designen är klar. Men det tar nog ett tag. Kramis!Sara-Louise

I vilket program redigerar du dina bilder? :) är det photoshop?URL: http://diktobild.blogg.se


AnnaMaja

så fin!URL:


Matilda

Hej! Hur kan du ha så bra hy?
Jag använder mej av typ alla "bra" ansikttvättar, dagkräm, nattkräm osv , typ allt iaf. Men får ändå aldrig bättre hy. Har du några tips?URL:


Anonym

Åh, vad fin du är.... ♡URL:


Mathilda Ljungberg

Vilka inställningar på din kamera använder du? Jag har en likadan som dig, men du verkar ha fått till ett riktigt bra ljus, så jag tänkte bara kolla hur du gör? :)URL: http://thiisa.blogg.se


Anonym

kan du göra videobloggar med din system kamera asså att du inte håller i den får du blir det så flumsit utan att du ställer den still :) <3URL:


Alexandra

Gud vad fint ansikte du har!:D och jätte fint hår men kanske måste klippas?:/ set rätt slitet ut.. btw älskar din ögonfärg!!!!URL:


Anonym

Vem ska göra design till dig? :)URL:


Matilda

Sööötisaaaaar!URL: http://nattstad.se/matildaforsberg


Sofie

fina bilder! :)URL: http://www.highvoltage.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?