Svar på tal
// Q/A

Känner att det blivit väldigt många svar på tal.. Så efter det här kommer jag lägga upp frågestund antingen ikväll eller imorgon så jag kan få alla frågor under samma inlägg så blir det inte lika rörigt. Men jätte kul med frågor iallafall! Forstätt så. 
Q - hhaha störd, bloggar man verkligen när det är stressigt och man är försenad?
A - Jag skulle endå ta en senare buss och inte första som gick för isf hade jag varit framme vid lunch så ja, jag kan blogga även om jag är försenad när jag är hemma och väntar på bussen. 

Q - Vilka inställningar på din kamera använder du? Jag har en likadan som dig, men du verkar ha fått till ett riktigt bra ljus, så jag tänkte bara kolla hur du gör?
A - Alltså, mina bilder har inte häller speciellt bra ljus men jag brukar ibland gå in på "A" så du kan justera inställningarna själv. Istället för "Auto", "utan blixt" osv. Men det som gör mina bilder bättre framförallt är att jag redigerar ljuset i photoshop. Bilderna blir ju 100 gånger bättre då! Så det är det jag gör.  

Q - Kan du göra videobloggar med din system kamera asså att du inte håller i den får du blir det så flummit utan att du ställer den still?
A - Jag och Wilma försökte faktiskt göra det men de blev inge bra! Men ska försöka någon gång men kan inte lova något. 

Q - Vem ska göra design till dig?
A - Nathalie Torpenberg! Åh blir så glad när du påminner mig. Hon är grym och lätt värt pengarna!  

Q - 
Vet inte ifall du gjort det redan men kan inte du visa bild på ditt rum?
A - Då har jag liite för mycket att städa först så vi får se. Men säkert någon gång när jag städat! 

Q - Hejhallå, vilken storlek har du i dina Hunters? Tyckte du att dom var stora eller små i storleken? 
A - Hejsan! Jag har 38 i mina hunters men min riktiga skostorlek är 36-37 men villa få plats med socka. Nej asså Hunters är normala i stoleken! 

Q - Vartifrån är jeansen på sista bilden? Sjukt bra blogg!
A - Det kan du se om du går in på under kategorin "Drömoutfits" och letar upp just det collaget. Åh tack!

Q - Skriv vart det kommer från också. Skulle va super !
A - Det gör jag jämnt, bara gå in på katerogien "Drömoutfits" så ser du de. Nu var bara ett litet "snabb inlägg" där jag frågade om ni ville att jag skulle forsätta med de och visade några gamla. Men det gör jag jämnt. ;) 

Q - Vart gör du dina collage? 
A - I photoshop!

Q - Kan du ge tips på hur en bra blogg ska vara?
A - Har ju gjort ett inlägg för länge sen där jag skrev tips för att få en bättre blogg. Här hittar du det inlägget. Men kan säga att de bloggar jag gillar att läsa är de som lägger upp snygga outfits de har på sig. Bra bilder, ljusa bilder. Uppdaterar minst en gång om dagen och ordentliga inlägg. De ska inte bara handla om vardag utan om mode också. De är de bloggar jag gillar, mode bloggar. Eller foto bloggar! 

 Q - Hej! Hur kan du ha så bra hy? Jag använder mej av typ alla "bra" ansikttvättar, dagkräm, nattkräm osv , typ allt iaf. Men får ändå aldrig bättre hy. Har du några tips?
A - Tack så mycket! Jag vet inte, gör egentligen inget speciellt förutom att jämnt ta bort sminket. Jag vet inte hur du menar att din hud inte är bra.. Men om de är det att du har mycket finnar så hjälpte det iallafall för mig att sluta äta choklad och dricka cola. Det var det jag slutade med när jag hade finnar! Började tvätta ansiktet mer och dricka mycket vatten. Fast mina finnar försvann nog mest för att min "finn period" var borta om man säger så. Haha! Men jag vet faktiskt inte på vilket sätt din hud är dålig så svårt att ge tips.. Speciellt när jag inte gör något speciellt med min. 

 Anonym

Kan du visa hur du redigerade bilderna på dig och din kompis? :)URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?