Svar på tal
// Q/A

Q - Vart ligger gymmet? Hur gammal måste man vara för att gymma där?
A - Det gymmet du frågade om ligger i Tungelsta och man måste väl som på alla andra gym vara 15 egentligen men det har speciella tider för underåriga där och de gör undantag för yngre. Som det kan göra på de flesta andra gym också så länge du har fått bekräftat att det är okej från dina föräldrar!

Q - Vad heter gymet? 
A - Vet inte vad de i Tungelsta hette och vill inte säga här var de i stan hette för vill inte att alla ska kunna se vart ja gymmar. Eller, jag och mamma har en regel och det är att jag inte ger ut vart jag går i skolan, vart jag bor osv för att hon ska kunna känna sig säker med att jag har en allmän hemsida på nätet. So I cant tell you guys! Men ni kan fråga privat på facebook om ni vill veta.

Q - Hur mycket kostar gymkortet?
A - Vet fortfarande inte på de i Tungelsta men där jag gymmar 440 i månaden ungefär. 

Q - Vilken sjukt härlig tjej du verkar vara! ;) Måste bara fråga, är den rosa datorn din? :) Isåfall, vart har du köpt den och vad är det för modell osv?
A - Först och främst tack så myckte! Nej det är inte min dator men skulle inte tackat nej till den, så snygg. En bild från weheartit så jag har ingen aning men det är en mac ju. ;) 

Q - Åh fin tröja! Och ditt hår är perfekt! Hihi vart har du köpt tröjan btw?
A - Tack så jätte mycket för båda komplimangerna! Tröjan är från märket Super dry men är dock osäker på om den finns ute i butik eftersom att jag fick den när den var från den nya kollektionen som inte kommit ut. Alltså fick jag exemplaret de hade visat upp osv så den hade inte kommit ut i butik. Var bara jag som hade den! Haha, men den kanske har det nu. Sök på deras nät butik! 


Q - Kan du inte göra ett collage med fina vårkläder?
A - Jo fast jag vet ju inte ens själv snygga vårkläder.. Haha helt out of mind. Vet bara snygga sommar kläder, tänker jag på hela tiden eftersom jag längtar sååå mycket. Men ska försöka hitta ihop några snygga vårkläder och göra ett collage! 

Q - Vart har du köpt ditt domän?
A - Jag vet inte, min mamma fixade det åt mig. 

Q - Hello. Jag har en liten fråga till dig och den lyder såhär, vad har du för kamera? Och vad använder du för objekt? Skulle vara jätte schysst om du svarade. 
A - Såklart jag svarar! Nikon D3100 och objektet som följer med när man köper kameran tror jag..? haha! 

Q - Kan du lägga upp ett inlägg med vårjackor under 1000? Vet inte vilken jag ska ha i vår och du har jättefin stil! 
A - Tack så mycket! Samma svar här, ingen koll på snygga vår jackor förutom Jofama by kenza och de är inte under 1000 lappen.. Ska leta runt men har knappt några tankar på vad jag själv ska ha för vår jacka än. 

Q - Har du gjort temat på din tumblr själv?
A - Nope, laddat ner den från typ "theme by james" tror jag de hette.

Q - Hur gör man design till sin tumblr?
A - Alltså jag är nybörjare på det här med tumblr och så så jag har ingen aning. Men tror det är stilmallar osv precis som med en blogg? Fast helt annat uppdelat. Jag laddade ju ner en design (tema) och klistrade bara in så så enklelt var det.

Q - Mina bilder kommer bara på led rakt ner på min tumblr men hur får man bilder överallt , snälla svara ?
A - Alltså du får byta tema! 

Q - Hej irene! Har du en weheartit sida?
A - Hej på dig! Yes det har jag, "Irrees". :)


elin - desisters.se

Hej! Nu är tävlingen igång, lycka till!
kram, elin.URL: http://www.desisters.se


isaslifee.blogg.se

Jättefin och bra blogg :)

Kan du ge tips på hur en bra blogg ska vara?
Tacksam för svar <3

Kolla gärna in min blogg och lämna en kommentar :)URL: http://isaslifee.blogg.se


elin :)

kika gärna in på min tumblr. :)URL: http://mindnode.tumblr.com


Sofia

Haha, vi har likadan kamera, men det känns som om dina bilder blir 10000 gånger mycket bättre och finare..URL: http://www.twogirlies.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?