Svar på tal
// Q/A

Q - Åhh vilken snygg klocka !! Vart har du köpt den?
A - Tack så mycket! Den är köpt på glitter faktiskt.

Q - När du hade löshår, var det extensions som du liksom satte i varje dag eller var det sånna där som satt i hela tiden? Vilka använder du och hur mycke kostar det? :)
A - Alltså har ju haft olika, när jag var brunnet hade jag klips (alltså sånna man sätter i varje dag) från Rapunzel och de rekommenderar jag verkligen! Skit bra, men de kostade dock runt 1500 tror jag? Kanske blandar ihop det med någon annan nu men ja. Sen när jag var i Grekland och fixade så skulle löshåret och att sätta in det kostat 3000 egentligen men eftersom vi kände hon som gjorde det så fick vi de för 300. Väldigt stor skillnad! Det var skit bra löshår det också men har ingen aning om vart det kommer ifrån. Det jag hade nu senast hade jag i knappt 3 veckor för det var så sjukt fult och blev rufsigt direkt men vet inte vart det var ifrån men ska ta reda på det och ge de löshåret en stor fet diss. Weey! 

Q - Varför började du blogga?
A - Det var typ femman och för att min bror sa till mig att alla tjejer gjorde det och att jag också borde börja. I början var det oseriöst och bloggade aldrig, sen blev jag seriösare och seriösare och gillade det mer när jag själv började läsa andra bloggar också. Även om jag var seriös var jag ju hur dålig som helst på att blogga i början men ja.. Haha kul att kolla tillbaka faktiskt och det är kul att kolla hur jag utvecklats! 

Q - Hej :) väldigt fin blogg ! gör du länkbyten? :D
A - Hej och tack! Ibland men då vill jag att personen jag gör det med har ungefär lika mycket läsare som mig men man kan ta kontakt med mig på facebook @Irene Mantonanakis. 

Q - Vilken app använder du för att få effekten? :)
A - Instagram, haha! 

Q - Kan inte du göra ett inlägg där du lägger upp varsin bild på dina närmsta vänner, så att man har koll liksom?
A - Jo men det är väldigt svårt eftersom jag har väldigt många vänner som är mina närmsta men ska försöka!

Q - Vart gjorde du ditt hår, hos vilken frisör?
A - Jag vet inte, haha! 

Q - Har du slutat måla dina ögonbryn? Mycket finare nu :)
A - Nja alltså jag orkar bara inte längre.. Men ska köpa en ljusare färg nu när jag är blond för annars ser det inte speciellt bra ut. Tack! 

Q - Hej! Gör du gratis designer? :) super fin blogg
A - Hej! Nej det gör jag tyvärr inte men kan hända att jag lottar ut en design på någon bloggtävling någon gång. Tack! 

Q - Bara en fråga, hittade ju dig i blogg.se's poängspotlightsak, och får man välja vilket inlägg man vill ska hamna där eller väljer blogg.se det? Tacksam för svar!:D
A - Yes du väljer vilket inlägg och vilken bild. Så bra! :D Thea

Kan du inte göra ett collage med fina vårkläder? Super bra blogg!URL: http://vildatheas.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?