Träningstips
// Träning & kost

♥ Det viktigaste av allt är viljan, du måste verkligen vilja upp till 100% för att kunna lyckas. Det är de första steget, att vilja. Du måste ha viljan av att vilja kämpa, vilja träna, vilja äta nyttigt, vilja få din dröm kropp. Det går inte om du bara är halvt intresserad av att göra allt för att lyckas. Du måste alltså bestämt dig för att du vill och att du ska lyckas. 

♥ Sätt upp mål, vad är det du vill uppnå? Hur vill du att din kropp ska se ut och när är du nöjd? Enligt mig ska man inte tänka "jag ska gå ner 10 kg" utan jag tycker det är bättre att man kollar sig i spegeln och ser resultat. När du ser att du t.ex fått dina dröm ben smala och muskliga eller den där platta magen och de där små synliga musklerna. Kanske den fasta rumpan du suktat över? Då kan du tänka på målet/målen du har medans du tränar och komma ihåg att inte ge upp, att allt de jobbiga är värt det. 

♥ Tänka på vad man stoppar i sig. Kan vara viktigt speciellt för de som vill gå ner i vikt, för om man äter en massa godis och chips, läsk mm så hjälper det kanske inte speciellt mycket även om du tränar. Då blir det mer än jämn nivå varken går upp eller ner. Jag menar inte att ni ska gå på en diet utan något som är smart t.ex är bara att inte äta så mycket socker. Strunta i bea såsen när du äter pommes t.ex. Inget godis och inte ens smaka lite av dina vänner för efter ett tag kommer du inte ens känna godis sug längre. Strunta i ketchupen till makaronerna mm och när du är på väg att ta oboy, skippa oboyen och ta ett glas kall mjölk istället. Tänk på att även äta mycket grönsaker. Drick mycket vatten så du inte blir lika törstig vid träningen. Små ät inte utan ät ordenliga måltider istället men inte så att du blir proppmätt och spyr. Till frukost finns det jätte bra nyttiga mörka bröd, nyttiga flingor osv det rekommenderar jag verkligen. Köp hem mycket frukt och bär. Tänka på tallriksmodellen är bra så att du orkar din träning och får i dig så mycket kolhydrater, protein osv som du behöver.
♥ Variera din träning. Många väljer att gymma och det är något jag själv vill börja med och antagligen ska börja med ifall jag inte fortsätter på handbollen och när träning blir min prio 1 i vardagen. Jag tycker det är as bra och de sättet jag vill träna på men det är även bra att ta en dag och kanske dra till simhallen och simma. Någon dag köra på en powerwalk eller gå ut och springa och få frisk luft. Kanske testa på något nytt, dans? Hört att Zumba ska vara väldigt kul och verkar som en jätte bra träning. Träna även hemma till olika videos på youtube, finns jätte bra tränings videos eller skriv upp egna scheman som du kan andvända ibland då du inte orkar dra till gymmet. Jag tror det bli mycket roligare att variera, en dag springa ut, en dag dra till gymmet, nästa till simhallen osvosv. Finns ju väldigt många olika träningar! 

♥ Träna med vänner. Blir så mycket roligare att dra till gymmet med en vän istället för ensam, eller att ta en träningsdag med en kompis istället för ensam. Ut och springa tillsammans med någon tycker jag själv känns mycket behagligare än att dra ut ensam. Oftast blir det mer gjort också när man gör det med en kompis annars kan det lätt hända att man tänker "idag ska jag ut och springa, eh vi tar de sen, lite senare, efter middag" och sen blir det inte av. Medans om man gör det med en kompis blir det av direkt fast det kanske bara är för mig det är så? Iallafall så är det mycket roligare att träna med en vän enligt mig fast alla tycker olika. Vissa tycker självklart det är skönare att träna ensam och kanske tillochmed tycker det är jobbigt att ha någon bredvid medans man springer och flåsar som en törstig hund. 

♥ Pepp musik för träningen. Gör en spellista med låtar som gör dig peppad. Som får dig att vakna till och ba "NU KÖR VI". Det är även ett bra tips till ni som håller på med lagsporter, om ni har en bandspelare ni kan ha på uppvärmningar och om de flesta i erat lag blir peppade av det ta upp de som en fråga då i laget och be varje spelare säga 2/3 låtar som gör den peppad. De tog våra lagkaptener upp i vårat lag så fick alla säga låtar de ville ha med! Grymt smart. 

♥ Snygga träningskläder. Det gör att man vill träna 1000 gånger mer om man har på sig snygga/bra träningskläder. Ett par bekväma skor som man känner sig fräsh i. Alltså man känner bara att det blir så annorlunda när man tränar än ifall man kommer med helt slitna skor och ett par gröna hängiga shorts till en rosa tshirt som inte alls passar ihop. Iallafall blir jag så mycket mer peppad när jag känner mig snygg och fräsh inför träningen. Här har jag gjort en träningsoutfit som inte skulle sitta helt fel enligt mig. ↓


Vattenflaska - Camelbak 245 :- / Springskor - Nike 1195 :- / Sport topp - Hm 149 :- / Yoga pants - Victoria secret PINK 162 :- / Sportbh - Stadium 399 :- AnnaMaja

Ska fan börja gymma! känner mig jättetaggad,skitbra inlägg!URL:


VilmaLindberg

Du har verkligen en jätte bra & intressant blogg! Jag säger inte det bara för att vara snäll, utan du har verkligen en bra blogg, älskar den! :DURL: http://vilmacovers.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?