Bloggen går mot bättre vägar..
// Allmänt


Statestiken går uppåt och jag känner att jag börjat komma tillbaka på mitt gamla spår igen fast kanske tillochmed lite bättre? Eller så känns det bara så för att jag bloggat så dåligt. Mitt mål 2013 är iallafall att öka min blogg statestik med hela 1000 besökare och ha 2000. Tror ni jag klarar det? Nu måste jag dock börja göra mer mode inlägg osv känner jag för att hålla min blogg till de den handlar om, vardag & mode. Nu har jag inte riktigt 1000 häller ligger snäppet under men snart är jag tillbaka på banan. Älskar mitt liv just nu och känns som 2013 kommer bli grymt, seriöst. 13 är ju mitt tur nr också, hihi. Bara ett litet problem jag har just nu men jag hoppas kunna ordna till det. Första veckan i skolan har gått bra, de har gått bra med bloggen nu i början av 2013 och har haft kul med vänner. Dock saknas de ju en kille.. men jag kanske hittat honom nu? Eller är han fel. Im not desperat men alla tänker väl ibland på om en kille som du känner lite extra för skulle passa mer än vän. Haha. :D Bjuder på en bild ifrån alla foton jag och Alina tog idag. Vi tog dock inte så många för det var svin kallt, puss och godnatt. 

Btw, glöm inte följa mig på instagram för uppdatering : irreesLaura

Guud vilken fin bild!! Dina ögon är så vackra!:D♥URL: http://miriamochlauras.blogg.se


heino

hallå träffa mig irre rebbe och elise under sportlovetURL: http://korean.webblogg.se


Lollo

Ååh vart är tröjan ifrån? Är den ny?URL:


kajsa

Vad är det där problemet som du snackar om?URL:


Anonym

Åhh vart är tröja. Ifrån, hahah måste fråga som alla andra vad det är för problem du snackar om? Jag menar det är ju ändå en blogg?URL:


Maja

Åhh, Asså nu måste du säga vad det är för problem
Som du skriver om!!URL:


Anonym

Hej! Jag undrar hur du har ditt hår platt hela dagen? Jag går nämligen i din skola och tycker du verkar vara en så himla bra person! Jag fattar inte vad dina haters tänker med!
Men jag undrar iaf för när jag har plattat hår så blir det alltid vågit påväg till skolan eller innan lunch :/
Skulle bli riktigt glad för svar! KramURL:


Jelena - En grönögd brunetts dagbok!

Lust & göra ett länkbyte fina du? :)URL: http://nattstad.se/jelenasavurdic

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?