Hur orkar folk..?
// Åsikter/tankar

Jag undrar verkligen hur vissa av er där ute orkar..? Ni som stör er på sjukt konstiga saker i min blogg. Fick en kommentar idag t.ex om att jag hade stavat lektion fel och skrivit "lekton"? Ja jag råkade skriva fel och det är mänskligt. Kan lova att om ni sitter och letar igenom ordentligt kommer ni hitta ännu flera skriv fel! Någon som säger åt mig att jag borde börja köpa större storlekar på mina kläder. Men gud? Om jag vill gå med för små kläder så låt mig? Grejen är den att jag inte ens gör det. Min rosa tröja som denna person påstod vara för för liten och min mage "hänger tydligen över". Men va? Det gör den verkligen inte. Jag är faktiskt i en kroppstorlek så att min mage inte hänger över i några kläder alls. Isåntfall hänger den väl under längst ner eller? Haha fattade knappt kommentaren. Sen påstod denna också att mina nya jeans för små och att de bullar upp säg. Jo men jag lär väl verkligen köpa ett par jeans från Hilfiger som ändå är ett hyfsat dyrt märke ifall de är för små? Skulle inte tro de. De sitter perfekt enligt mig och jag är jätte nöjd! Sen det några av er kommenterar om hela tiden, min ögonbryn. Har jag ändrat på de bara för ni kommenterat de? Nej. Så det räcker nu! Förstår ni inte att jag INTE kommer ändra mig efter er? Vad ligger bakom alla onödiga och dumma kommentarer? Stör ni er på något hos mig personligen? Är jag egoistisk? För bra självförtroende? Men förklara det då istället. Vad som gör att ni stör er på mig så sjukt mycket. Eller är det bara det som brukar ligga bakom de flesta dumma kommentarer hos bloggare? Avundsjuka? Är det så att ni stör er på mig ska jag komma med ett jätte bra tips till er. Sluta läs min blogg. Inte för min skull, jag bryr mig inte om ni kommer komma med 80 kommentarer till. Men för eran skull. Så onödig tid att slösa bort för eran del. Tro mig, jag har också stört mig på någon bloggare någon gång men har däremot inte suttit och kommenterat elaka kommentarer för de. Har jag tyckt till någonstans där jag tycker personen har jag gjort det med mitt namn och min blogg address under inte anonymt. Jag har också lärt mig, varför läsa de bloggarna? Så sjukt onödigt att sitta och läsa de bara för att man stör sig på de. Man lägger liksom ner onödig energi. Och kom ihåg att, haters makes you famous. Ni ger mig ju bara eran uppmärksamhet om ni sitter och kommenterar, snackar om mig eller läser vad jag skriver hela tiden. Bara ett tips till er för ni tar er ingen vart med eran "hat" tid. ;) Diana'

Jättebra sagt! :)URL: http://dianapayne.blogg.se


Anonym

Jag förstår dig verkligen, men JAG och flera andra som läser din blogg kommenterar inte elaka kommentarer. Känns ganska tråkigt/irriterande att få höra, "ni"och "er" osv. I ett sånt sammanhang, då de bara gäller några få som skriver de elaka kommentarerna. Eftersom att det finns sånna som läser din blogg som bara skriver snälla komentarer. Känns som att vi också får en utskällning av dig då, haha det kör fel men du fattar? Ville bara säga så att du vet men din blogg är jätte bra och du är skitfin! Kram

Svar: Jag skrev ju "ni som stör er lalala" och " hur vissa av er" osv.. :) Men du kanske missförstod, menade såklart DE som gör de inte ni andra. Tack så mycket! Kramis. :)
Irene MantonanakisURL:


Anonym

Du är lite sötURL:


victoria

seriöst folk har inget liv alltså! stav fel? vem bryr sig meningen e väl ändå att ni fattar va hon menar, och hennes kläder sitter perfekt och dina ögonbrynpassar dig sjukt bra irene, du är sjukt vacker och har jätte fin kropp och behöver inte ändra på något, ni hatare är säker bara avundsjuka. älskar din blogg :)URL:


can't be tamed

"jeans för små och att de bullar upp "säg" det heter sig, sig.URL:


victoria

och såg nu att ja skrev massa fel men aa haha :)URL:


Anonym

det roliga är ju att dom leter upp dom små felen som aa tillexempel din stavning för att dom inte kan inte hitta något annat eftersom du är så perfekt:) haha, nej ta inte åt dig för sånt
kramURL:


Anonym

Jag tycker inte att du ska köpa större kläder eller nåt annat,jag tycker att du e perfekt precis som du e! Jag önska faktiskt att jag såg ut som dig och va som dig, älskar din blogg förresten:)URL:


Anonym

Skulle du kunna visa någon bild på din bror, är ni lika? Och kanske skriva hit han är osv, skulle vara kul!!! Pusss FINASTEURL:


can't be tamed

jag hopas du föstod att jag var ironisk och inte är så känslig att du tog åt dig :*URL:


Moa

hahha så patetiska. Sjukt bra skrivet Irene! Saknar digURL: http://natalijamoa.blogg.se


Masse

Skit i dom. Allt jag har att säga. Dom har inge liv och därför är dom avensjuka och försöker skaffa ett som ditt

Men du skulle inte vilja berätta var du köpte de där underkläderna du la ut bild på för ett bra tag sen? De typ vita, med spets och trosor med "snören" på sidorna. Skulle verkligen vilja få tag på dom, väldigt fina!
Tacksam för svar:)
adios alla orroz som saknar ett socialt liv i verkligheten, som ist sitter och klagar på nån via internet hela dagarna. PussURL:


Masse

inget* avundsjuka* haha:p
Ska ni börja klaga på mig också nu då eller?URL:


Rebecca Sjögerud

Bra sagt Irre! Älskar dina byxor btw vart kannan köpa hilfiger? Haha <3URL:


Anonym

Du var så mslxoxdnflxlsfkfösö sjukt fin i mörkt hår, ärligt du borde färga tillbaka för de gjorde hela dig fin.URL:


Irini Vanessa Argiri

Haha, patetiskt att kommentera att man missat en bokstav eller så. Skit i dom, bara avundsjuka personer som hackar på folk för att dom inte har något bättre för sig. Skitfin & bra blogg! ;)URL: http://irinis.blogg.se/


Linn Vansölin

Okej , jag gillar både dig och din blogg men du säger "jag sikter i hat orkar inte bry mig lalal" men vi/jag vet och fattar att du bryr dog, alla tar åt sig av hat och det gör även du. Men nu när du börjar bli lite "större" bloggare så kommer du få mycket negati a kommentarer vilket du redan börjat få, och de måste du lära dig tackla , för du vill ju inte sjunka, ellerhur ? STAY strong, jag vet att du klarar det vännen. Sen skriv inte om negativa kommentarer som sänker dig, det ger "hatarna" en klapp på ryggen vilket får dom att vilja forstätta. Flummig kommentar men du fattar grejenURL:


linnéaaa

håller med dig, älskar din blogg, kramisURL: http://linneahannasofia.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?