Min nyårsafton
// Allmänt

Haha åh herregud de är den värsta nyårsafton jag haft.. Kan väl börja med att säga, JAG DRACK så behöver inte alla ni påpeka det. Började med att jag träffade Filip och vi drog hem till honom och fixade oss osv.. Vi började dricka och sen ringde vi Max för han skulle träffat oss men han sa att han inte hittade hem och grejer. Blev lite sur, haha lite.. Så han kom hit och när Filip var ute och mötte han träffade vi på lite annat folk utanför som jag inte hade en aning om vilka de var så de följde med in. Den ena killen kände jag ioförsej igen för han hade gått i min skola året innan. Jag vet faktiskt inte riktigt vad vi gjorde om jag ska vara ärlig, kommer inte ihåg allt! Men min mamma kom och hämtade mig och jag satt och försökte spela nykter hela tiden medans hon körde hem mig och Max. Tror ändå jag lyckades ganska så bra! Hon sa bara att de syndes lite på mina ögon. Aja nu är jag med Max och vi ska gå till affären och köpa nudlar, feeeett gott och fett hungrig jag är. 
Min nyårsoutfitamanda

Wow cool du är som dricker..
Ingen bra förebild..URL:


Towie

Snygging! Och orka bry sig om du dricker eller inte? De flesta tonåringar smakar på alkohol innan de fyller 18 skulle ja tro xDURL:


Linnea Eklund

Okej, jag känner inte irene eller något, men alltså blir så irriterad på folk som ska skriva "du är brar 14" " du är ingen bra förebild" alltså lägg av, låt henne va, det är bara patetiskt så som ni håller på.URL: http://linneaeklunddd.blogg.se


julia molin

fixa till dina ögonbryn, snälla! Dom ser så jävla fel ut.URL: http://byjulia.webblogg.se


Anonym

MEN KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄFT PÅ ER BARA, LÅT HENNE DRICKA OM HON VILL! HENNES VAL, INTE ERAT! HEJDÅURL:


Hedda

Asså herregud, hon är 14?
Låt henne dricka om hon vill de!

Ja menar, typ ALLA har gjort de i den åldern!
+ att de va nyår?
Ge er ni e bara patetiska.

Btw, älskar din blogg Irene! :)URL: http://heddaduvet.blogg.se


andrea

hahaha du som inte drack! Wohooo vad cool du är som flashar ditt lilla vodka glas på din blogg! :)

Säger du att du inte dricker får du väll fan hålla dig till det.

Btw. fixa dina JÄVLA ögonbryn de är så sjukt fula!URL:


Anonym

HAHahaha varför en skriva att du dricker? Folk fattar det ju ändå. Räcker väl med att säga att du firade nyår med några vänner ? ''Vi började dricka och sen ringde vi Max'' hahahha oherre, som om det är någonting att skryta omURL:


Anonym

btw dina ögonrbryn är HEMSKA :)URL:


Anonym

snygg outfit :DURL:


julia molin

Lär dig då och plocka ögonbrynen på rätt sättURL: http://byjulia.webblogg.se


Anonym

Alltså herreeee, fixa dina ögonbryn irre! Du målar ju typ ihop dom, ser helt sick ut!URL:


Maggie

Sitter och läser dina kommentarer och blir bara så jävla sur... jag fattar inte hur folk pallar sitta och försöka trycka ner dig på alla möjliga sätt. Snacka om avundsjuka? Du är 14, vilken 14-åring har idag inte testat på att dricka? Herregud, det är lixom ingen big deal. Och allt detta snacket om dina ögonbryn, det är DINA och dom ska se ut som DU vill, ta inte åt dig av vad andra tycker.URL:


E M E L I E

HAah rör de er att Irene dricker eller? hon bestämmer själv vafan. och hennes ögonbryn,de är inge fel på dom! lägg avURL: http://emelieroberg.webblogg.se


Felicia

Alltså herregud. Hur orkar folk bry sig om vad hon gör med sitt liv? Ni har valt att klicka er in på hennes blogg och då får ni acceptera vad hon väljer att skriva eller så är det bara att sänga ner fliken så behöver ni inte kolla på hennes blogg. Hon dricker väl om hon vill? Förstår faktiskt inte riktigt vad hennes bloggläsare har med det o göra överhuvudtaget. Visst hon sa i frågestunden att hon inte drack, men det kanske var bara för att det blir sånt jävla tjafs. När hon skriver att hon inte dricker - då blir det tjafs för att ni ber henne vara ärliga. Men när hon väl skriver att hon dricker och att hon är ärlig - då blir det också tjafs? Vad tänker ni med egentligen? blir helt seriöst jätte irriterad på er som kommer med sånna kommentarer. Och hennes ögonbryn? Gillar ni inte dom kan ni hålla det för er själva istället för att kommentera "dina ögonbryn är hemska" "lär dig noppa ögonbrynen" osv. Tänk om någon skulle säga så till er? hur hade ni känt er? Behandla andra som du vill att andra ska behandla dig, då vill ni alltså ni som skriver dom här kommentarerna att Irene ska säga till er att era ögonbryn är as fula och att ni ska lära er att noppa dom? Väx upp förihelvete.URL: http://www.feliciaroxann.blogg.se


-.-

Dom som kommenterar att du är dålig förebild osv är dom tjejerna som sitter hemma och inte vet hur man får tag på dricka eller har några vänner.URL:


Linn

Men låt henne dricka om hon vill? Plus det är hennes ögonbryn och inte era. Sluta klaga på dem, man tycker olika. Jag tycker de är snygga :)URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?